Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok. Ti dugtatok már fel műfaszt a seggetekbe? Eléggé izgat a dolog, ( nem vagyok meleg) van barátnőm) Csak érdekel hogy esetleg mások is csinálják e?
Figyelt kérdés
2023. jún. 19. 18:10
11/22 anonim válasza:
Én több dolgot is kipróbáltam korábban.
Üveget úgy, hogy gumit húztam rá, dildót, vibrit stb.
Hetero vagyok sosem vonzottak a pasik. Viszont van ami izgató benne, de csak ha csaj csinálja vagy én.
44F
13/22 anonim válasza:
Nem vagy meleg. Biszex vagy. Fogadd el. Ha nem így volna, ezt a kérdést a hetetó kategóriába írtad volna ki.
14/22 anonim válasza:
Igen. Érdemes kipróbálni, mert ha jó helyen izgatod vele, hatalmasat élvezhetsz, elég rövid időn belül (és végig állsz, mint annak a rendje :D)
15/22 anonim válasza:
Nekem is van barátnőm, az ő 19centis dildóját próbáltam ki, amit ő nem használ, csak barátnőitől kapott szülinapjára egyszer.
Nem fájt, nem volt kényelmetlen, egészen meglepődtem milyen egyszerűen bement síkosítóval, de semmit sem éreztem. Abszolút semmit.
17/22 anonim válasza:
Engem is érdekel a prosztata orgazmus, de még semmivel sem sikerült elérni. Próbáltam ujjal, kisebb tárgyakkal, majd uborkával, de nem tudtam elélvezni. Rendes eszközt még nem próbáltam.
18/22 anonim válasza:
Ettől nem meleg vagy bi valaki. A hetero férfiaknak is van segglyukuk és prosztatájuk.
19/22 anonim válasza:
Igen. Több felet is. Es a barátnőm is csinálta. Nagyon jó érzés ha megfelelően csinálod. En szoktam is mondani hogy ezt mindenkinek ki kene probalnia. Es teljesen hetero vagyok.
20/22 anonim válasza:
Én párszor már megpróbáltam hátha most jó lesz alapon, de nem. Inkább kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!