Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/fiúk. Mi volt a “legribisebb” dolog amit tettetek is valaha?
Figyelt kérdés
Ha valakit érdekel elmondom szívesen, sokmindenre nem vagyok büszke. :(
23/f
2023. máj. 24. 15:24
2/11 anonim válasza:
Mi a te sztorid?
Én bekaptam mások előtt egy srácnak.
4/11 anonim válasza:
Többször lefeküdtem egy házas pasival úgy, hogy tudtam róla.
5/11 anonim válasza:
Kamu valaszokat írtam gyk-n ide
6/11 anonim válasza:
Nálam idősebb srác pénzt adott, mert leszopott. De jól nézett ki, anélkül is hagytam volna neki.
7/11 anonim válasza:
Anno transz dominaskodtam! Élveztem! De szégyenletes is
8/11 anonim válasza:
2 not dugtam meg kb 1 ora elteres volt a ketto kozt. Es raadasul mind a kettot ki is nyaltam. Le sem furodtem fogat se mostam az elso utan. Csak egy ragot vettem be hogy a pina illatat a masodik ne erezze. Puncis szajjal csokoltam meg a masodikat es meg ugy tettem be neki hogy az elozo puncibol rajta volt a nedv. Eszemetlen jo erzes volt egy budos ringyonak lenni ferfi letemre. Nagy szemetseg de egyszeruen fenomenalis volt.
9/11 anonim válasza:
Rendszeresen feljartam 2 haveromhoz és pettingeltünk.
10/11 anonim válasza:
Egy naturista szaunában vertem két srác farkát egyszerre, miközben ők a cicimet szopták. Aztán ugyanott, ugyanakkor ketten nyaltak, ujjaztak egyszerre. Más nem volt, mert közben úgy felmelegedtünk, hogy ki kellett mennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!