Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki gamer és érdekli a közös hoki, vagy volt már benne része?
Figyelt kérdés
Valahogy úgy veszem észre, hogy ez a két tulajdonság nem nagyon keresztezi egymást. Van olyan itt, aki gamer (leginkább PC) és közös hokira is vevő, érdeklődik, vagy volt már része benne?
Én 28 vagyok, nekem volt egy ilyen haverom, de sajnos összevesztünk és már nincs kivel megbeszélni sem az ilyen dolgokat, nem hogy kipróbálni.
Először csak beszélgetni lenne jó, aztán ki tudja. Budapest és vonzáskörzete, ahol mozgok.
2023. jún. 7. 16:20
11/14 anonim válasza:
De hol történnének a dolgok egy pláza vagy mozi kocsma??🤔hogy képzelted?
12/14 A kérdező kommentje:
Lakás, szabad téren, eldugott helyeken stb. Semmiképp sem pláza, vagy mozi :)
2023. jún. 8. 08:14
13/14 anonim válasza:
Vidéki vagyok..inkább az utolsó kettő lehetőség jöhet szóba
14/14 anonim válasza:
nem vagyok gamer, de budapesti vagyok és engem izgat a közös hoki
30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!