Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan döntsek vajon?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan döntsek vajon?

Figyelt kérdés

Egészen tavaly őszig biztos voltam abban, hogy meleg vagyok, de most sokkal inkább biszexként definiálnám magam.

Ami megnehezíti ezt, hogy van egy férfi aki eddig tetszett, de mostmár egyrészt bizonytalan vagyok, másrészt mivel a lányok is tetszenek valamennyire, így nem tudom mit évő legyek.

Ragaszkodom a férfihoz, de egy ideje nem érzem jól magam amikor külön vagyunk vele.

Pluszban az érzelmeim is meg vannak zavarodva, szóval ötletem sincsen hogyan kezelhetném a dolgokat.

2023. jún. 4. 06:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%

Nahát, az összes nőt megkerdezted az egész világon a biszex pasikkal kapcsolatban? Le a kalappal! Egyébként én nő vagyok és semmi problémám a biszex pasikkal úgyhogy ezt a "tenyt" már buktad is.

Nem másokon kell kielnie magát hanem neki kell rajonnie arra, hogy mit szeretne és mi tetszik neki. Ez heteroszexuális kapcsolatokban is megtortenhet aztán rajonnek, hogy hoppa mégse te kellesz. Ha valaki emiatt hibaztatja magát akkor vele van a probléma nem a másikkal.

Amúgy meg mit keresel a biszexuális kategóriában egyébként?

2023. jún. 6. 21:15
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
11 te heteró nő vagy, vagy biszex nő vagy?
2023. jún. 6. 22:56
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
Teljesen lényegtelen 😃
2023. jún. 7. 00:11
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
13 nem nem lényegtelen. Látom beszívtál hogy folyton röhögsz.
2023. jún. 7. 07:36
 15/17 anonim ***** válasza:
63%
Miert ne lenne lényegtelen? A szexuális orientaciomnak mi köze a biszexuális ferfiakhoz vagy velemenyemhez feléjük? 😃
2023. jún. 7. 07:39
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
15 valóban beszívtál. Buta vagy mint a ...
2023. jún. 7. 12:07
 17/17 anonim ***** válasza:
59%

Te pedig úgy születtél, nem is tudom melyik a rosszabb 😃

Ha nincs érv jön az izzadság szagú szöveg, roppant szórakoztató.

2023. jún. 7. 13:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!