Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan döntsek vajon?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan döntsek vajon?

Figyelt kérdés

Egészen tavaly őszig biztos voltam abban, hogy meleg vagyok, de most sokkal inkább biszexként definiálnám magam.

Ami megnehezíti ezt, hogy van egy férfi aki eddig tetszett, de mostmár egyrészt bizonytalan vagyok, másrészt mivel a lányok is tetszenek valamennyire, így nem tudom mit évő legyek.

Ragaszkodom a férfihoz, de egy ideje nem érzem jól magam amikor külön vagyunk vele.

Pluszban az érzelmeim is meg vannak zavarodva, szóval ötletem sincsen hogyan kezelhetném a dolgokat.

2023. jún. 4. 06:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem probald ki a masik iranyt is aztan meglatod. Amig nem probaltad nincs ahogy donts. Mennyi idos vagy?
2023. jún. 4. 06:46
 2/17 anonim ***** válasza:
90%

Azt kell tenned amit jónak érzel. Ha pasival, akkor pasival, ha nővel, akkor nővel.

Azva lényeg, hogy közben másokat ne bánts meg. Tisztán, őszintén éld meg a vágyaidat és nem gond ha csapongsz míg megtudod mit is szeretnél igazán.

2023. jún. 4. 07:22
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem emberek vagyunk nem gyumolcsok. Nem kell feltetlenul kategorizalni magad. Azt csinald ami jol esik es ennyi
2023. jún. 5. 08:02
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Identitás zavar. Azonnal pszichiáter.
2023. jún. 6. 17:03
 5/17 anonim ***** válasza:

Ha vágysz rá próbáld ki csajjal is és lehet akkor egyszerűbb dönteni, hogy tényleg csak a pasik játszanak e vagy mindkettő.

De ne kategorizald be magad, tok felesleges, ember vagy, folyamatosan valtozol kívül belül a gondolkodásod is, teljesen felesleges cimkeket aggatni magadra. Csináld ami jól esik csak ne bants vele másokat 😊

2023. jún. 6. 17:05
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy változik valaki folyamatosan belül! Akinek nincs stabil szexuális identitása/orientációja bizonyos életkoron túl sem, az kezeltesse magát szakemberrel.
2023. jún. 6. 17:18
 7/17 anonim ***** válasza:
63%
Te latens homoszexuális vagy kedves utolsó? Ez a második kérdés amit a mai nap folyamán látok és biszexuális férfiakról szól.
2023. jún. 6. 17:22
 8/17 anonim ***** válasza:
63%
**és hozzairsz valami butaságot mint most 😃
2023. jún. 6. 17:22
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
6-os vagyok és hetes neked írom, hogy jobb ha nem mész el látnoknak. Nyilván a polkorrektség miatt kötelező pátyolgatni a biszex ffakat, akkor is ha a nők nagyon nagy százaléka nem akarna velük párkapcsolatot. Más elfogadni hogy vki biszex férfi, és teljesen más az, hogy ettől az elfogadástól függetlenül a nők nem akarnak biszex ffvel kapcsolatot. De ugye ész is kellene ahhoz hogy meglásd az eltérést.
2023. jún. 6. 19:55
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Végezetül annyit, hogy a kérdező csakis akkor lesz korrekt a kiszemelt hölggyel, ha közli vele hogy eddig melegnek hitte magát. Ugyanis az érett nők nem egy önmagaban bizonytalan embernek akarnak a kísérleti alanyai lenni a tudtukon kívül. Tegyük fel a kérdezőnek mégsem áll fel a nőre. Akkor a nő valsteg saját magát fogja hibáztatni hogy nem elég kívánatos. Úgyhogy hagyjuk már ezt az éld ki magad dumát. Senki sem kisérleti alanya egy másik embernek hogy kiélje magát rajta.
2023. jún. 6. 19:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!