Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek Ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
egyik legjobb haverom mostanaban ugy erzem akar tölem valamit.
Kedvesebb lett velem, volt mar hogy megölelt meg ugy kezel mint egy lanyt. Alapbol nem esik rosszul csak kicsit fura nekem ez.
Fiuk vagyunk mindketten.
2023. máj. 31. 17:23
1/3 anonim válasza:
Itt a kérdés szerintem az hogy neked ez bejön? Nem zavar? Vevő vagy erre?
Személy szerint én biszex vagyok így mindig is örültem ha egy srác közeledett vagy közvetlenebb volt, de ennél több haverokkal sosem történt.
Mindig is tartottam attól hogy mások mit gondolnának ha tudnák hogy a srácok is érdekelnek.
Szerintem ha ez neked tetszik ( meg persze nem közömbös számodra a másik srác) akkor légy nyitott felé, akár viszonozd is apróságokkal.
De ha szeretnél erről még beszélni írj nyugodtan. 26/f
2/3 A kérdező kommentje:
1 irhatsz ha szeretnel :)
2023. máj. 31. 18:11
3/3 anonim válasza:
Úgy látom, nem zavar. Akkor fogadd a közeledését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!