Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszoptam egy férfit, hogyan tovább?
Uszodában zuhanyzott mellettem egy férfi, a nézelődésnek az lett a vége hogy leszoptam/leszopatott.
Én hetero kapcsolatban élek, róla semmit sem tudok, azt se hogy pl kapcsolatban van-e és ha igen akkor hetero v meleg.
Korábban is volt már orál kalandom férfiakkal, de kb évente 1-2, többet nem igénylek, de ez kimondottan jó volt, az eddigi legjobb.
Ő megadta a számát ha kedvem lenne ismételni, de kicsit parázok hogy kiderülne.
Nem szívesen találkoznék vele random pl a tescoban, munkában vagy bárhol, mivel nem ismerem és nem tudom nem lenne e valami kellemetlenség.
Kisebb vidéki városban élünk.
Jogos a félelmem, vagy ti mit gondoltok?
Figyi, nem először olvasok ilyet, hogy parázik, ha később pl baráti társaságban összefuttok. Gondolj bele, szerinted hány százaléka a bi/meleg pasiknak, aki szétkürtöli, kivel mit csinált? Heteró szex esetén kevésbé gátoltak ebben az emberek, na de melegszex...
Valószínűbb, hogy ő léegalább annyira aggódik, nehogy te elszóld magad erről, mint ahogy te aggódsz azon, nehogy ő elszólja magát erről mások előtt.
Ha pedig ő felvállalt meleg/bi, és simán benyögné mások előtt, hogy "evvel a sráccal már csináltam", akkor meg már most kezdj el lelkileg dolgozni magadon!
Ugyanis, vagy elfogadod magad, a meleg vágyaiddal együtt, vagy nem!
Amíg nem, addig csak stresszben és parában fogsz élni, azt meg minek...
Ha ezen parázol, akkor NE szexelj orálisan se férfiakkal soha! Majd onnantól, ha nem vágna földhöz, amennyiben szétkürtölnék, hogy "bVzVltál valakivel".
Ez nem azt jelenti, hogy paci túloldala, és "kürtöld szét"... Az orientációd se kell felvállald senki előtt, max nyilván a partnereid tudják.
De ha magadat elfogadtad evvel együtt, akkor a válladat meg fogod rántani flegmán, ha mégis kiderülne rólad, avatatlanok előtt.
Amikor viszont blöffölnek, arra is megvannak a módszerek, pl poénkodd el, vagay fordítsd vissza a "fegyvercsövet" rájuk ("csak nem te vagy bVzi, és ezért mutogatsz rám, hm? ;-)").
Ugyanis ha magad elfogadtad a meleg oldaddal együtt, akkor nem fogsz parázni az ilyen helyzeteken. Szembejön a Tescóban, na és? Döntsd el, szóva állsz-e vele mostantól, vagy nem. Ha igen, akkor köszönj rá a Tescóban. :) Akár kezdj el vele bszélgetni, ha nyitott vagy még a fickóra.
Ha te összefutnál egy régi csajoddal, vagy régi csaj szexparntereddel a Tescóban, akkor szerinted ő hangosan arról fog "brekegni": "jé, te vagy az , Béla, emlékszel, amikor kinyaltad a puncimat én meg leszoptalak, ó, régi szép idők... :)"
- ugye ezt nem gondolod komolyan?
Ha valaki esetleg mégis ilyet kiáltana rád, akkor meg se halld. Ha meg nem térhetsz ki, akkor meg nyugodt hangon utasítsd rendre, hogy a jelen körülményekben nem úriemberhez méltó dolog mások nemi magánéletére célzásokat tenni.
Az én életem pl egyszerűbb, ha minél kevesebben jönnek rá biszex orientációmra. Tehát ha blöffölne valaki, elpoénkodom, vagy mikor hogyan reagálok, de nem izgat különösebben.
Ha mégis lebuknék, akkor az se izgat, megtettem a diszkrécióért, amit lehet, ha mégis lebuktam, hát így jártam.
Gondolj bele, még Magyarországon nem fognak agyonverni azért, mert férfival csináltad. Ez már nem a "bVzi verő" kommunizmus! Munkahelyi főnöknek meg semmi köze ehhez!
Ha meg valaki rákérdezne, igaz-e, hogy csináltad már, akkor döntsd el, beavatod-e, vagy azt válaszolod, semmi köze a nemi életedhez. Ennyi. Pl egy munkahelyi főnöknek mi köze ehhez?? Semmi. Vagy egy random szonszédnak? Semmi. Hadd találgasson. Vagy ha meglátott téged pasival, akkor hadd élvezkedjen, csámcsogjon rajta.
Engem nem izgat, ha meglátnak engem pasival ilyen módon.
Ugyanakkor minek reklámozzam magamról? Senkire nem tartozik, csupán a partnereimre. Aki elfecsegi, meg hadd fecsegje.
Ergo, rakd magad helyre lelkileg, döntsd el, ki vagy, mire vágysz, és hoyg megcselekszed-e, ha megcselekszed, akkor el kell magad fogadd, evvel együtt. Ha ez hetekbe kerül, akkor addig ne szexelj pasival. Ha évekbe kerül, akkor évekig ne szexelj pasikkal.
Az önelfogadás legyen az első! Legalábbis e tekintetben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!