Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszoptam egy férfit, hogyan tovább?
Uszodában zuhanyzott mellettem egy férfi, a nézelődésnek az lett a vége hogy leszoptam/leszopatott.
Én hetero kapcsolatban élek, róla semmit sem tudok, azt se hogy pl kapcsolatban van-e és ha igen akkor hetero v meleg.
Korábban is volt már orál kalandom férfiakkal, de kb évente 1-2, többet nem igénylek, de ez kimondottan jó volt, az eddigi legjobb.
Ő megadta a számát ha kedvem lenne ismételni, de kicsit parázok hogy kiderülne.
Nem szívesen találkoznék vele random pl a tescoban, munkában vagy bárhol, mivel nem ismerem és nem tudom nem lenne e valami kellemetlenség.
Kisebb vidéki városban élünk.
Jogos a félelmem, vagy ti mit gondoltok?
Ha tud róla a csajod nix problem, ha nem tud akkor meg félreléptél...
Nem fogja egyébként világgá kürtölni, a biszexualitás, homo "dolgok" nem azok amit olyan hű de nagyon elfogadna a társadalom ahhoz hogy nyíltan kiálljanak vele az emberek.
Itt csak az a baj, hogy megcsaltad a barátnőd amennyiben hetero kapcsolatban élsz.
Abból nem hiszem, hogy probléma lenne, hogy össze találkozol vele. Mit gondolsz, hogy meglát és kiabál, hogy héhéhé emberek, ez a pasi szopott le múltkor, vagy mit,
Kicsit attol parazok h kesobb akar egy barati tarsasagban talalkozhatunk vagy hasonlo..
En 28 vagyok, o kb 40.
Tudom hogy megcsaltam a parom amire nem vagyok buszke, de sajnos neha nem birok magammal.
Maga az esemeny engem is varatlanul ert, talan pont ezert is jott be az egesz. Tetszett a teste es a farka amitol felmerev allapotba kerultem es zavarba is jottem, aztan kezdemenyezett es oltozofulkebe mentunk..
Jo lenne ismetelni de van bennem egy kis para, talan egy kis szegyenerzet is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!