Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex tangás fiúk! Van olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex tangás fiúk! Van olyan hely, ahol bevállaljátok az úszó (fürdő) tangát? Milyen visszajelzéseket kaptok?

Figyelt kérdés
Ki szeretném próbálni, elsőre talán valami eldugottabb helyen.

#tanga #férfi tanga #Úszó tanga
2023. máj. 30. 08:58
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Spanyolországban elég sok helyen elfogadott, ahogy hölgyeknél a topless is.
2023. máj. 30. 09:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Talán a rudas és elvétve egy két nudisabb szabad szelleműbb helyen. Gárdony, luppa, stb.

Én is így vagyok vele, hogy szivesen viselném elfogadóbb helyeken a fürdő tangám. Ha gondolod ír privit, hátha összetudunk hozni, kitalálni valamit.

2023. máj. 30. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:
95%
Sima fecskében szoktam csak fürödni, de néha így is furán megbámulnak. Magyarok eléggé ítélkezők, lehet jobban jársz ha először egy elfogadóbb országban próbálod ki.
2023. jún. 1. 15:04
 4/5 Csupasz makk ***** válasza:
100%
Én szinte mindig brazil tangában vagyok az uszodában és a strandon ha nincs naturista lehetõség. Voltam már tangában a balatoni szabadstrandon, Németországban hullámfürdõben, de többcsillagos hotel uszodájában és Wellness részlegében is. Egyszer kérdezte Németországban egy tömött strandon az úszómester, hogy van-e másik fürdõnadrágom, mert ez a tanga túl sokat szabadon hagy. Mondtam, hogy nem hoztam másik fürdõnadrágot magammal, erre azt mondta, hogy rendben, de legközelebb ne ebben a tangában jöjjek ide, mert nem jó, ha mini tangában vagyok ott, ahol sok kisgyerek van. Ezen az egy alkalmon kívül még soha senki nem szólított meg amiatt, hogy olyan tangában voltam, ami tényleg csak a legszükségesebbet fedi.
2023. jún. 2. 12:41
 5/5 Csupasz makk ***** válasza:
93%
Még annyit teszek hozzá a válaszomhoz, hogy heteroszexuális vagyok, ennek ellenére kedvelem a mini tangákat.
2023. jún. 2. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!