Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Akik női ruhás sráccal lennéne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik női ruhás sráccal lennének mire vágynak?

Figyelt kérdés
Mármint arra hogy ők dugják és orál vagy őket dugja és kelljen őt szopniuk? Olyanok válasza érdekel akik ilyenre vágynak.
2023. máj. 29. 17:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretném őt kinyalni, dugni, de ha arról van szó szívesen szopok is.

Szeretnék vele elsősorban nőként bánni.

2023. máj. 29. 17:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nőibe öltözöm ha kell de aktív vagyok és sokan izgulnak erre.
2023. máj. 29. 18:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekelne. Női ruhákat hordok én is
2023. máj. 29. 18:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Én dugnám őt és ő szopna.
2023. máj. 29. 18:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Nőként kezelni.
2023. máj. 30. 09:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Itt is plussz egy arra, hogy nőkent kezelni.
2023. máj. 30. 13:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok oda bár a ruhákért -a sminkért se, és a testékszerekért, tetkóért se-, viszont a szoknya és a csipkés bugyi tetszik. Uni vagyok, el tudok képzelni olyan helyzetet, hogy mindketten ebben a két fajta duhadarabban vagyunk, és egymást kényeztetjük, egymást leszopjuk, megdugjuk. Számomra az ideális férfi partner olyan, aki mellett leszbikusnak érezhetem magam (női identitású, női identitásúhoz vonzódva). A férfitest sose érdekelt, huszonéves koromtól is legfeljebb mások farka (és a sajátom).

Viszont amikor nővel vagyok, férfinak érzem magam.

Következésképpen kettős nemi identitással rendelkezem, helyzetfüggő. Biszex férfi vagyok, lelkileg bi genderrel ("bi transzgender").

2023. máj. 30. 17:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Hogy leszopjam a "csajt", és/vagy megdugjon.
2023. jún. 2. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!