Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet ebből működő kapcsolat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből működő kapcsolat?

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy megismerkedtem egy biszex sráccal, megvan a közös hang a közös vágyak. Párszor már lefeküdtünk egymással, nagyon élvezetes volt mindkettőnknek.

Ahogy én is tudom róla hogy biszex úgy ő is tudja rólam hogy biszex vagyok, azt is beszéltük hogy egymás mellett csajokkal is akarunk ismerkedni ( mindketten) de más sráccal nem fekszünk le csak egymással.

Azóta nekem jött már össze néhány csajjal ilyen egyéjszakás kaland de neki még semmi.

Többször történt meg hogy áthívott magához hogy együtt legyünk, de én nem kívántam akkor a szexet mert előző este voltam a csajjal.

Fordított esetben engem ez frusztrálna, de őt elvileg nem zavarja (ezt mondta) de közben mégis kezd úgy alakulni a kapcsolatunk hogy kevesebbet beszélünk meg kissé vadabb módon szexelünk - amivel most még nincs bajom mert így is jó - de ahogy telik az idő lehet egyre másabb lesz szerintem -

Van itt olyan aki hasonló helyzetben volt már? Esetleg valami tanács? Álljak le a csajokról míg nem rendeződik ez? Vagy csak szimplán ez a felállás nem fog működni?

Köszi a válaszokat!

23f

2023. máj. 25. 09:35
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

Alapból szerintem ha valakivel komoly kapcsolatot akar az ember akkor nem kellene mást dugogatni. (Szerintem)

Most az alapvetően nem tudom, de szerintem még így sem jó alap, hogy bi vagy.

2023. máj. 25. 09:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak szexhaverság, rengeteg ilyen van.

Akkor lehet érdekes,ha némi érzelmek is előjönnek,vagyis átbillen valaki..

Csak szex miatt vagy a haverral, nekem az jön le,nem kéne túlgondolni.

2023. máj. 25. 09:46
 3/4 anonim ***** válasza:
72%
barátkoznánk veletek,2 helyes fiu
2023. máj. 25. 10:55
 4/4 sandrisbp ***** válasza:
szerintem hosszabb távon nem lesz nyerő, ha külön csajozol, és utána nem kívánod a srácot - szerntem őt is frusztrálja, legfeljebb túl jól nevelt és azért nem mondja. Próbáljátok meg esetleg hármasban csajjal, ha csajozni is akarsz, mindenki mindenkivel alapon, akkor talán nem lesz ez.
2023. máj. 26. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.