Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tegyek ebben a patt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a patt helyzetben?

Figyelt kérdés

Van barátnőm, de régóta tudom magamról hogy a srácok is érdekelnek. Megcsalni nem szeretném, mégis itt a vágy folyamatosan bennem hogy akarok egy sráccal együtt lenni.

Romeon és tinderen is fenn vagyok, mindkét helyen csak srácokkal szoktam beszélgetni. Mindig kikötöm hogy csak barátkozni akarok, sosem mertem lepni hogy akár egy sörözős találkozó vagy hasonló legyen. Mégis úgy érzem legbelül, hogy ezekre és arra lenne szükségem hogy ismét együtt lehessek egy sráccal de csak egy alkalom erejéig.

Ti mit tennétek a helyemben?

26/f

2023. máj. 16. 22:54
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Meleg vagy, vállald fel végre!
2023. máj. 16. 23:41
 2/6 anonim ***** válasza:
5%
Ne buzulj, szar lesz.
2023. máj. 17. 00:26
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

1) A kérdésed biszex kategória - mert az vagy nem heteró.

2) Ideje lenne szembenézni önmagaddal és elfogadni hogy ez a pálya.

3) A pároddal sem ártana őszintének lenned, ha nem akarsz hazugságok hálójában élni és e miatt szorongani életed végéig.

2023. máj. 17. 00:35
 4/6 anonim ***** válasza:
57%

Ahogy 3 írja, plusz:

Miért akarod traumatizálni azt az ártatlan lányt?! Vállald fel, szakíts vele, ne csald meg! Ő erről a vágyaidról nem tehet, ne őt bántsd meg.

Az a tisztességes ha szakítasz vele, elmondod az okot és elválnak útjaitok. Addig úgysem nyugszol mig nem próbáltad pasival….

2023. máj. 17. 01:56
 5/6 A kérdező kommentje:

#1 nem vagyok meleg.

#3 Biszex kategóriába akartam, véletlenül sikerült a heteróba kiirnom

- Azzal tisztában vagyok hogy biszex vagyok, abban viszont nem hogy melyik nemmel és milyen arányban kéne legyek.

#4 Voltam már sráccal, de annak lassan 3-4 éve hogy utoljára. Általában néhány havonta vagy esetenkénet évekig sem hajt a vágy srácok felé, de mostanában nagyon intenziv

2023. máj. 17. 08:00
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Korrekten egy dolgot tehetsz:

elmondod a lánynak, hogy mi a pálya

1. ha szerencséd van, belemegy

2. ha nem, szakítotok, és keresel olyat, akinek ez belefér

2023. máj. 17. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!