Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne gáz bepróbálkozni mostoha testvérnél?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk rokonok, csak apám összejött az anyujával, és most együtt lakunk. De nekem eléggé bejön, csak attól félek hogy ha bepróbálkozok és pofára esek akkor az nagyon gáz lenne2023. máj. 16. 12:32
11/18 A kérdező kommentje:
Puhatolózok, de még nem merek tovább lépni
tegnap beszéltem vele ilyen LMBTQ témáról, azt mondta hogy ő nem ítéli el ezeket, meg nem zavarják, de azt se mondta hogy nagyon támogatná vagy benne lenne ilyenbe
2023. máj. 20. 10:08
13/18 anonim válasza:
Engem a mostohabáttyám használt 5. Osztályos koromtól pár évig!
Már az elejétől élveztem!
16/18 A kérdező kommentje:
Jól alakulta a dolgok :)
2023. júl. 18. 18:35
17/18 anonim válasza:
Pontosan mi történt ha nem titok?
18/18 A kérdező kommentje:
Elég hosszú út volt, de mostanra kb. rendszeres lett a közös hokizás. Egymásnak nem csináljuk sajnos, de nekem már ez is hihetetlenül jó így...
szóval boldogság van, aztán ki tudja, lehet idővel alakul még több is, én nem bánnám... 😌
2023. júl. 18. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!