Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan tudhatnám meg, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatnám meg, hogy egy házaspár nyitott arra, hogy bevegyenek harmadiknak?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, 24 éves. Van egy kolléganőm, 26 éves. Ő házas, a férje 32 éves. Azt el kell mondanom, hogy az egyik legattraktívabb pár, akiket valaha láttam. A csaj kb 170cm, hosszú, dús haja van, szép arca, vékony, hatalmas cicikkel. A férje barna hajú, barna szemű, kicsit olyan délies beütésű, borostás, magas, jóképű. Én elsősorban férfiakkal alakítok ki kapcsolatot, de egy jó ideje foglalkoztatnak a nők. Élőben még sosem vonzódtam nő iránt, de ez a kolléganőm annyira szép, szexi, hogy szívesen kielégíteném. De a férje is vonzó pasi. Rengetegszer fantáziálok arról, hogy ők dugnak, elképzelem őket együtt.

Azt megemlítem, hogy én se vagyok csúnya nő. Vékony magas vagyok én is, csak kisebb mellekkel. Az arcom is szép.

Ugye van az a mondás, hogy házinyúlra nem lövünk. Nyilván meg sem merném így környékezni ezt a nőt, vagy bedobni neki az ötletet egy hármasra. Lehet, hogy teljesen elzárkóznak ilyenektől. Az is lehet, hogy ő nem szereti a lányokat, esetleg a férjét félti magának. Igazából az is izgatna, ha csak mi ketten csajok lennénk, de a hármas jobban. Viszont ha ő ajánlaná ezt fel, akkor tuti nem mondanék nemet. Egy éve házasok, viszont 6 éve együtt vannak. Megeshet, hogy vágynak már valami változatosra. Hogyan tapogatózhatnám ki, hogy van-e ilyesmi hajlama a lányok iránt anélkül, hogy lebuknék?

Nagyon sokat dumálunk, jóban vagyunk és a szexről is beszéltünk már.

2023. máj. 15. 18:00
 1/7 sipekilaci ***** válasza:
76%
Még többet kellene beszélgetni és a szexre terelni a szót. Ha partnerek ebben a szex témában, akár meg ius lehet kérdezni tőlük, hogy mi a véleményük a hármasról. És figyelni, (nem csak a választ, de az arcukat is közben.) Ha nem elzárkózóak, akár meg is kérdezheted tőlük, hogy csinálhatnátok-e közös programot.
2023. máj. 15. 18:24
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Ha ez a sztori igaz lenne, akkor úgy kellene megtudni, hogy beszélgetsz

vele erről és úgy irányítod az eszmecserét, hogy megtudd az ilyen irányú vágyait. Csupán kommunikálni kell tudni. Ennyi

2023. máj. 15. 18:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Igaz sztori. Mármint nem tudom mi hihetetlen abban, ha valakinek érdekes a hármas és talált is olyanokat, akik tetszenek neki. Nem azt írtam, hogy orrba-szájba keféltem velük. Arról csak fantáziálok, de jó lenne.
2023. máj. 15. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Szép hétvégét!

Már hétvége van?

Hamar elment ezba hét tök jó volt , semmi progim hétvégére..Nem viszel haza ?🤣🤣

Vagy ...

Legközelebb ha szexről esik szó: swingeer videót néztem,de nekem túl sok ez a mindenki mindenkivel lelki kötődés nélkül... viszont párcsere v hármas az már döfi...stb...

2023. máj. 16. 22:33
 5/7 Cpt_Obviously ***** válasza:
54%
Bár mi találnánk ilyen lányt :) ha érdekli őket biztos örülni fognak mert pártként nőt találni marhanehéz
2023. máj. 17. 22:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem elég meseszerűnek tűnik a sztori. De ha összejön meséld el:)) milyen volt a vége...
2023. máj. 18. 12:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem mese, de nem is hiszem, hogy összejön.
2023. máj. 18. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!