Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok között akik vállalnák hogy házaspár mellé csatlakoznak harmadiknak vagy bullnak cuckold felállásban vannak normális, intelligens emberek, akik figyelnek a nő igényeire ?
Én voltam ilyen helyzetben 2x is.
Mindig a nő igényei a fontosak.
Én szeretem ha egy nő élvezi amit csinálok vele.
Tisztázni kell a szabályokat.
És ha megszegi a harmadik fél akkor el kell küldeni.
44F
Minden szexben az a legnagyobb öröm, amikor a másik elélvez.
Csak olyan partnerrel jó, aki képes örömet kapni s adni ;)
45/F
Van amelyiknek igen, van amelyiknek nem. A jelentkezők többsége pont ugyanolyan suttyó ha párnál jelentkezik mintha szóló nőnél tenné.
Próbáltunk anno mi is a netről keresni 3.-at, siralmas volt a helyzet. Irgalmatlan levéldömping (átérzem mit élhetnek át a szóló nők), hülyék, idióták, kamusok gyülekezete, jó ha 100 jelentkezőből egy volt a "talán" (hogy utána az is ghostingoljon, vagy pár levél után kimutassa a foga fehérjéjét). Két hét után feladtuk és lementünk egy swingerbe, ott legalább face to face 100% kamumentesen tudtunk válogatni.
Én amikor voltam ilyen "beszálló" akkor pár email váltás fotócsere (arc nélküli) volt.
Majd egy személyes találkozás náluk egy kv vagy pl egy benzinkúton és beszélgettünk.
Semmi +18-as dologról hanem tök másról.
Volt akinek én nem voltam szimpatikus volt akik nekem nem.
Amúgy hol keresnek emberek beszálló férfi partnert vagy párok hol hirdetik magukat?
Ez nekem valahogy soha nem volt meg, nem hiszem el, hogy gyk-ról ez lehetséges lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!