Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk ti is vágytok közös orálra, vagy elég, ha te vagy a másik cumizik? Mitől függ?
"Milyen èrzès szopni ès látni, hogy elèlvez?"
Én imádom látni, ahogy elélvez, volt, hogy néztem pár másodpercig, ahogy spriccel, majd újra bekaptam, és a számba engedtem a maradékot, bár utána kiengedni szoktam a cuccot. (Nem nyelek.) Olyan is volt, hogy a számba lőtt a partner, majd kivettem, csak vertem, és néztem, ahogy az arcomra fröcsköl, isteni érzés. :P Utána persze bekaptam megint, amíg kívánta.
Milyen érzés szopni? Attól is függ, milyen hosszú/rövid a farok, és FŐLEG, hogy milyen vastag/vékony! Vannak, akik jó nagyra vágynak, én a vékonyat szeretem jobban, és a rövidebbet a számban. A nagyobb esetén csak a makk fér el a számban, a vékonyabbat mélyen beszopom, egy picit hasonlít az érzés ahhoz, amikor bekapod a hüvelykujjadat, inkább finomabb.
A g3ci íze meg változó, volt, aki után szó szerint nyaltam a szám szélét, mert imádom az édes g3ci ízét, és volt, ami semleges számomra.
Az, hogy milyen érzés szopni, számomra attól is függ, gerjedek-e a partnerre. Random pasit, aki nem vonz, szoptam már párat, és nem feltétlen érdekes nekem, habár a vékony szerszám így is tetszett. Ha gerjedek rá, akkor élvezem, hogy liheg, hogy élvezi, ezért én is boldogan szopom.
"Bi fiúk ti is vágytok közös orálra, vagy elég, ha te vagy a másik cumizik? Mitől függ?"
Főleg én szeretek szopni, csak erről van tapasztaltom és alapvetően erre vágyom. Azonban kíváncsi volnék 69 pózban egymást szopni férfi partnerrel. Csak úgy "szólóban" szoptanom inkább 30 alatti partner esetén vágyom (vágynék). Az viszont, hogy megfogja egy férfi a péniszem, vagy több alkalom kellene, és utána, vagy ha eleve elsőre nagyon gerjedek rá, akkor engedném. Inkább kapja be, fogdosni csak akkor, ha érzéssel csinálja. Egyszer egy parnterem spontán megfogta, és jól esett, de volt, aki ráncigálta, az nagyon nem pálya...
Keresek partnert, kevés a tapasztalatom, és szeretek szopni.
Nekem nincs benne tapasztalatom, de szivesen kiprobálnám.
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!