Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi fiúk ti is vágytok közös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi fiúk ti is vágytok közös orálra, vagy elég, ha te vagy a másik cumizik? Mitől függ?

Figyelt kérdés

2023. máj. 14. 17:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Elég, ha én csinálom. Nem szeretem ha az enyémet fogdossák. :)
2023. máj. 14. 17:50
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem, ha szopnak, de én is imádok szopni!!!!

Ha elég fiatal a partner, éjjel nappal szopnám...

2023. máj. 14. 18:27
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha szép az illető farka, bejön a pali akkor lehet hogy elég önmagában az is ha én csinálom neki, de nyilván mindig jó ha viszonozzák

23f

2023. máj. 14. 19:23
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően a legobb ha oda-vissza felváltva (vagy 69). De vannak tényezők ami miatt bizonyos srácoknál az egyik vagy másik oldal önmagában érdekesebb. Ha pl egy srác majd megörül, hogy valaki leszopja végre, vagy a farka nagyon kívánatos formás, akkor csinálni izgalmasabb az olyannak. Ha viszont egy (pl passzív) csinálni imádja és jó is benne, akkor sokkal jobban bejön a sima sz*patás.
2023. máj. 14. 21:32
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ha passziv akkor nem is igenyli az orált? Nekem az jon be pl hogy milyen jó orált adhatna nekem, de ha jól néz ki én is cumiznám :)
2023. máj. 14. 22:24
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően a közösnek vagyok a híve, de ha csak egyikünk csinálja, az sem okoz nekem gondot - bár ilyenkor még egy kicsit jobban esik, ha én csinálhatnám a másiknak, nem ragaszkodom hozzá, hogy az enyém is sorra kerüljön. Nagyon be tudok attól indulni, ha miattam élvez valaki egy nagyot - persze csak akkor, ha nem irányítanak, hanem nyugodtan tehetem a dolgom.
2023. máj. 15. 01:00
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Uni vagyok, és a kölcsönösnek, és a 69-nek vagyok a híve. De nem zavar, ha a másik csak egyoldalú szopást, szopatást szeretne, viszonzás nélkül. Illetve, dehogynem! Mivel uniként inkább a passzív oldal vonz, kissé mindig csalódott vagyok, ha a másik csak szopni akar, és én nem szophatom le.
2023. máj. 15. 07:38
 8/18 anonim ***** válasza:
38%
A szopás nem annyira érdekel, én inkább egy olyan srácot keresnék, akivel kölcsönösen meg tudjuk dugni egymást, mert arra egy kicsit kíváncsi vagyok. Én már idősebb vagyok, de pasikkal tapasztalatlan.
2023. máj. 15. 09:32
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy, hogy a partner akar-e engem vagy sem, de én mindenképp szopnék, mert pont ez a kíváncsiság hajt, hogy összeségében milyen érzés, ha egy kuki van a számban! Fiúkkal más nem is érdekel!
2023. máj. 15. 11:02
 10/18 A kérdező kommentje:
Milyen èrzès szopni ès látni, hogy elèlvez?
2023. máj. 15. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!