Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk ti is vágytok közös orálra, vagy elég, ha te vagy a másik cumizik? Mitől függ?
Figyelt kérdés
2023. máj. 14. 17:46
1/18 anonim válasza:
Elég, ha én csinálom. Nem szeretem ha az enyémet fogdossák. :)
2/18 anonim válasza:
Én szeretem, ha szopnak, de én is imádok szopni!!!!
Ha elég fiatal a partner, éjjel nappal szopnám...
3/18 anonim válasza:
Ha szép az illető farka, bejön a pali akkor lehet hogy elég önmagában az is ha én csinálom neki, de nyilván mindig jó ha viszonozzák
23f
4/18 anonim válasza:
Alapvetően a legobb ha oda-vissza felváltva (vagy 69). De vannak tényezők ami miatt bizonyos srácoknál az egyik vagy másik oldal önmagában érdekesebb. Ha pl egy srác majd megörül, hogy valaki leszopja végre, vagy a farka nagyon kívánatos formás, akkor csinálni izgalmasabb az olyannak. Ha viszont egy (pl passzív) csinálni imádja és jó is benne, akkor sokkal jobban bejön a sima sz*patás.
5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ha passziv akkor nem is igenyli az orált? Nekem az jon be pl hogy milyen jó orált adhatna nekem, de ha jól néz ki én is cumiznám :)
2023. máj. 14. 22:24
6/18 anonim válasza:
Alapvetően a közösnek vagyok a híve, de ha csak egyikünk csinálja, az sem okoz nekem gondot - bár ilyenkor még egy kicsit jobban esik, ha én csinálhatnám a másiknak, nem ragaszkodom hozzá, hogy az enyém is sorra kerüljön. Nagyon be tudok attól indulni, ha miattam élvez valaki egy nagyot - persze csak akkor, ha nem irányítanak, hanem nyugodtan tehetem a dolgom.
7/18 anonim válasza:
Uni vagyok, és a kölcsönösnek, és a 69-nek vagyok a híve. De nem zavar, ha a másik csak egyoldalú szopást, szopatást szeretne, viszonzás nélkül. Illetve, dehogynem! Mivel uniként inkább a passzív oldal vonz, kissé mindig csalódott vagyok, ha a másik csak szopni akar, és én nem szophatom le.
8/18 anonim válasza:
A szopás nem annyira érdekel, én inkább egy olyan srácot keresnék, akivel kölcsönösen meg tudjuk dugni egymást, mert arra egy kicsit kíváncsi vagyok. Én már idősebb vagyok, de pasikkal tapasztalatlan.
9/18 anonim válasza:
Nekem mindegy, hogy a partner akar-e engem vagy sem, de én mindenképp szopnék, mert pont ez a kíváncsiság hajt, hogy összeségében milyen érzés, ha egy kuki van a számban! Fiúkkal más nem is érdekel!
10/18 A kérdező kommentje:
Milyen èrzès szopni ès látni, hogy elèlvez?
2023. máj. 15. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!