Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nejem barátnője pasijával leszoptuk egymást,mitévő legyek?
Figyelt kérdés
A csajok elmentek shoppingolni ,mi meg addig beszélgessünk v nézzünk meg egy filmet.....
A srác kezdeményezett én meg engedtem a csábításnak annak ellenére,hogy soha nem csináltam ilyet!
De basszus jó volt és élveztem, sőt vágyom rà újra!
2023. máj. 14. 05:48
22/26 A kérdező kommentje:
Nem szálltak be a csajok és anális kényeztetés is van azóta
jan. 12. 02:44
24/26 A kérdező kommentje:
Nem, bár szerintem sejtik
jan. 12. 05:55
26/26 A kérdező kommentje:
Sok időt töltünk együtt,sokkal többet mint anno!
Egy helyre járunk edzőterembe egy ideje ,és elkezdett úszni járni a haver amit miattam tesz csak....
A felesége szerint szép pár lennénk "ha"
jan. 12. 10:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!