Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nejem barátnője pasijával leszoptuk egymást,mitévő legyek?
Figyelt kérdés
A csajok elmentek shoppingolni ,mi meg addig beszélgessünk v nézzünk meg egy filmet.....
A srác kezdeményezett én meg engedtem a csábításnak annak ellenére,hogy soha nem csináltam ilyet!
De basszus jó volt és élveztem, sőt vágyom rà újra!
2023. máj. 14. 05:48
1/26 anonim válasza:
Ó,bár a helyedben lehetnék... Irigyellek.
2/26 anonim válasza:
Akkor hagyjátok a nőket békén és egymással foglalkozzatok.
Rengeteg az ilyen párkapcsolat,házasság színjáték...minek ezt csinálni?
Senkinek sem jó,lelkileg sem,máshogy sem. Akinek férfi kell,az férfi mellett legyen, ne szórakozzon se más,se a maga elfojtott érzéseivel.
3/26 anonim válasza:
Ti tudjatok mit csinaljatok. Sokmindentol fugg. Peldaul milyen jo vavy rossz a hazassagod, mennyire nyitott a nejed stb. Minden esetre ha jo volt es meg kivanjatok akkor ugysem erdemes elfojtani a dolgot. Csak esszel kell.
4/26 anonim válasza:
Nem értek egyet a 2-essel, egy szót sem írt a kérdező arról, hogy a nők már nem indítanák be.
5/26 anonim válasza:
Ha jól esett, élvezd, amíg lehet! Bár ilyen férfi ismerősöm volna...
6/26 anonim válasza:
Próbáljátok rávenni a lanyokat negyesre. Licsi alkohol mllet lehet h ők is kényeztetnek egymást is, és akkor mindenki mindenkivel.😀
7/26 anonim válasza:
#6 +tedd hozzá hogy nőknél több az esély hogy egymáshoz vonzódjanak
Mivel szexibbek stb
8/26 anonim válasza:
Hát haver rizka mázlista vagy! Becsüld meg ezt a kapcsolatot...
9/26 anonim válasza:
bevesztek engem is egy jo 3masba?
10/26 anonim válasza:
Csinálj szilvásbuktát, mert azt szeretem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!