Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bisex a barátnőm miért nem ment bele a hármasba?
A lényeg: Buli bejáratnál látom hogy csókolozik egy másik csajjal...alapból már felvoltam izgulva a barátnőmre (már vittem is volna alapból félre) azért mondtam hogy menjen ki előttem...ez meg még egy lapáttal rá tett.
Mondtam neki hogy csinálja csak nyugodtan mert nagyon tetszik a látvány...és előttem csinálták, konkrétan már majdnem el durrantam csak a látványtól, látta rajtam hogy nagyon oda vagyok...ezért mondta hogy én is csatlakozhatok, persze igent mondtam (a másik csaj sem nézett ki rosszul) és így 3-an csókoloztunk egy kis ideig tovább, majd mondtam hogy csináljuk már hármasban mert megőrülök.
erre sík ideg lett a csajom rám :D amit azért nem értek mert amúgy bisex...és nemet mondott rá..jólvan azért szájjal utána el rendezett, de bánom hogy nem lett belőle semmi.
Amúgy a barátnőmmel csak szex kapcsolatban vagyunk inkább..ez is csak 3 hónapja megy. 30 f 35n
Azt gondolta a másik lány jobban bejött mint ő, és ettől ideges lett....lehet a másik csaj fiatalabb, csinosabb volt szerinte.
Ilyenkor meg kell várni, amíg ő dobja fel neked.
Biszex vagyok
De ettol mem jelenti azt h egyszerre akarok pasit es not.
Egyszerre VAGY pasit akarok VAGY not
Mert nem akart osztozkodni, féltékeny lett, mert vagy nő, vagy pasi és nem akar két felé figyelni.*
* kívánt rész aláhúzandó, vagy megbeszélendő a csajoddal (aki nem barátnőd csak szexkapcsolatod ha jól értem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!