Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha bisex a barátnőm miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bisex a barátnőm miért nem ment bele a hármasba?

Figyelt kérdés

A lényeg: Buli bejáratnál látom hogy csókolozik egy másik csajjal...alapból már felvoltam izgulva a barátnőmre (már vittem is volna alapból félre) azért mondtam hogy menjen ki előttem...ez meg még egy lapáttal rá tett.

Mondtam neki hogy csinálja csak nyugodtan mert nagyon tetszik a látvány...és előttem csinálták, konkrétan már majdnem el durrantam csak a látványtól, látta rajtam hogy nagyon oda vagyok...ezért mondta hogy én is csatlakozhatok, persze igent mondtam (a másik csaj sem nézett ki rosszul) és így 3-an csókoloztunk egy kis ideig tovább, majd mondtam hogy csináljuk már hármasban mert megőrülök.

erre sík ideg lett a csajom rám :D amit azért nem értek mert amúgy bisex...és nemet mondott rá..jólvan azért szájjal utána el rendezett, de bánom hogy nem lett belőle semmi.

Amúgy a barátnőmmel csak szex kapcsolatban vagyunk inkább..ez is csak 3 hónapja megy. 30 f 35n

2023. máj. 8. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem minden biszex szereti a hármast
2023. máj. 8. 19:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolta a másik lány jobban bejött mint ő, és ettől ideges lett....lehet a másik csaj fiatalabb, csinosabb volt szerinte.

Ilyenkor meg kell várni, amíg ő dobja fel neked.

2023. máj. 8. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Biszex vagyok

De ettol mem jelenti azt h egyszerre akarok pasit es not.

Egyszerre VAGY pasit akarok VAGY not

2023. máj. 8. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem a hármast. Viszont tényleg mindenki ezt hiszi egyből, ha megtudja, hogy bi vagyok.
2023. máj. 8. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem akart osztozkodni, féltékeny lett, mert vagy nő, vagy pasi és nem akar két felé figyelni.*

* kívánt rész aláhúzandó, vagy megbeszélendő a csajoddal (aki nem barátnőd csak szexkapcsolatod ha jól értem)

2023. máj. 8. 22:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak nem értem mire lett az :d tudja hogy oda vagyok érte..nem cserélném le senkire. Hát mindegy..nem jött be, de azért köszi a válaszokat, van bennük igazság.
2023. máj. 8. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!