Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik csak enyhén vonzódtok a saját nemetek felé, és még igazán ez nem valósult meg, mire vágytok velük?
Cumiztatni szeretek férfiakat, és csak nőket dugok.
50f
A közös maszti és a más pasik előtti meztelenkedés. Még egyiket sem próbáltam, de nyitott lennék rájuk :)
29/F
Én pont ilyen vagyok, alapvetően lányok, nők érdekelnek, fiúkkal a szex és a csók kizárt.
De mindig érdekelt a homoszexualitás és a homoerotika mint olyan, és fiatalabb fiúkat gyakran vonzónak találok. Csak nem érzem azt, hogy szexre vágynék, de szívesen benyúlnék a pólója alá, feküdnék vele egy ágyban félmeztelenül egymás felsőtestét és combját simogatva, együtt zuhanyozni, bekenni egymást tusfürdővel, megmosni a másik haját.
Vagy táncolni vele meztelenül. Sőt, akár (de ez a max) egy termálfürdőben a víz alatt fogdosni egymás fenekét.
Ezek tök izgalmas dolgok és gyakran előjönnek a fantáziáimban, viszont nem tudom, hogy ha kipróbálnám, akkor milyen érzés lenne.
42/F
Én a szájába szeretnék élvezni egy fiatalabb pasinak.
50f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!