Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős pasik ti hogyan és mikor (kor) jöttetek rá,hogy a saját nemetekhez (is)vonzódtok?
2 eve egy haverommal együt fürödtünk strandolas utan a zuhanyzoban,
mindkettönknek kint volt a baratnöje. mi meg mar nem birtunk magunkal mert nagyon kanosak voltunk.
Haverom 30.szülinapi bulija volt és mondta aludjak náluk ,ill maradjak másnap is ott.
Hajnalba letusoltam ,csináltam magamnak egy kávét és csodáltam a teraszról a panorámát ,a Balatont,megfeledkezve magamról, hanem otthon vagyok és így pucéran....
Pár perc múlva jött a cimborám is álló carkával, és itt kezdődött a felismerés!
A látványtól én is kemény lettem ,és aznaptól biszex
Már elvált voltam, amikor egy fiatalabb munkatársam egy adódó szituban hirtelen megcsókolt.Előtte is tetszett a srác, de magamtól nem mertem volna megtenni.
Ő nős volt, én elvált,és egymásra találtunk.Soha nő olyan élményeket nem adott nekem soha,mint ő.
Ugyan már vége lett a haverságnak, de nő többet nem játszik szerepet az életemben - semmilyen formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!