Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan van hogy valaki 7-11 évesen biszex hajlamú, és felnőtt korára heteró lesz?
Figyelt kérdés
Vagy elő fog jönni egyszer ugyanaz a vágy amit gyerekként csinált azonos neművel?
Egy igazi heteró kiskorában sem nyúl saját neméhez?
2023. máj. 7. 13:23
2/11 anonim válasza:
Nekem is pár évre elnyomódott, de 17-18 évesen már nagyon kíváncsi voltam a fiúkra is. Előtte csak hetero poreszt, meg lányokat nézegettem.
3/11 A kérdező kommentje:
Nekem farok fétisem van
2023. máj. 7. 13:44
4/11 anonim válasza:
Van. A szexuális preferencia még tizenévesen is képlékeny. Nagyon sokan próbálják ki divatból a saját nemükkel, de a legtöbben felnőtt korukra kinövik.
5/11 anonim válasza:
Szerintem nincs, hangsúly tolódhat erre vagy arra jobban, de teljesen nem lesz se hetero se meleg
6/11 A kérdező kommentje:
Szóval ha én ennyi idősen csináltam dolgokat azonos neművel, akkor nem vagyok heteró?
2023. máj. 7. 17:27
7/11 anonim válasza:
De, jó eséllyel az vagy. Gyerekkorban még messze nincs kialakulva a szexuális preferencia.
8/11 A kérdező kommentje:
Én is heterónak érzem magam. De farok fétis bennem van, és csak olyannal tudnám elképzelni aki nagyon lányos esetleg transz.
2023. máj. 7. 18:25
9/11 anonim válasza:
"De farok fétis bennem van"
Meg is válaszoltad, nem vagy hetero.
10/11 anonim válasza:
Nekem is előjött újra 30 évesen. Mikor már volt feleségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!