Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tegyek hogy elfelejtsem ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy elfelejtsem ezt?

Figyelt kérdés

Fiukent kivertem a legjobb haveromnak mert cserebe megtett egy szivesseget es nagyon akarta.

Most viszont ugy erzem hogy ujra megtennem es sokszor eszembe jut, de attol is felek hogy elmondja valakinek.

mit tegyek hogy elfelejtsem?

hetero szeretnek maradni.

legyszi ertelmes valaszokat irjatok.

2023. máj. 3. 18:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Akkor ne tedd többé
2023. máj. 3. 18:58
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Jó érzés volt megfogni a farkát? A kezedre is ment az anyagból?
2023. máj. 3. 18:58
 3/16 A kérdező kommentje:
2, igy vissza gondolva jo, de ö ezt nem tudja , azt gondolja hogy csak azert tettem meg neki mert ö megtett valamit.
2023. máj. 3. 19:00
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

önuralom kérdése

bár nem értem, hogy ami neked jó, és másnak nem ártasz vele, miért ne tennéd?

2023. máj. 3. 19:24
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
Mindegy mi szeretnél maradni, ha izgatott a dolog akkor biz' biszex vagy. Fogadd el önmagad, ez van. Tenni úgy sem tudsz ellene semmit (a kérdés már régesrég eldőlt), szorongásokkal telve meg nem jó élni.
2023. máj. 3. 19:26
 6/16 anonim ***** válasza:
94%
Erről eszembe jut, mikor a South parkban Cartman bekapta Butters farkát és röhögött rajta, hogy Butters ettől meleg. Kiverted neki, ergo ő is akarta. Mi az, hogy félsz, hogy elmondja valakinek? Csak annyira vagy biszex, mint ő.
2023. máj. 3. 19:41
 7/16 anonim ***** válasza:
81%
Kénytelen leszel lefeküdni vele. Hogy senki ne mondjon semmit. De semmi buzulás.
2023. máj. 3. 20:00
 8/16 anonim ***** válasza:
90%

Ez nem olyan mint a megfázás, amiből 2 aspirin és pár c vitamin kihoz.

Ha megvan a vágy, tetszett amit csináltál és újra akarod, akkor bizony nem maradtál heteró. És ez bizony nem változik.

2023. máj. 3. 22:39
 9/16 anonim ***** válasza:
81%

Nálam máshogy történt az első eset, de utána én is hasonló módon vágytam az ismétlésre.

Szerintem a vágy már nem fog eltűnni mivel érdekel és izgat ez az egész téged. Próbáld elfogadni hogy biszex vagy, ha pedig ő kérte ezt valószínűleg ő is minimum biszex. Valószínű hogy ő sem szeretné ha kitudódna de erről beszélhetsz vele és ha hasonlóan gondolja ezt az egészet mint te akkor semmi akadálya hogy folytassátok szerintem

2023. máj. 4. 10:30
 10/16 anonim ***** válasza:
86%
Nem döntés kérdése. LEhet megpróbálni ilyen módszereket. Egy haveromnak bevált azóta se izgatja semmi. De szerintem a vágyakat meg kell élni.
2023. máj. 4. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!