Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon gaz hogy ezt csinaltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gaz hogy ezt csinaltam es hogy erre izgultam fel? mit kene tegyek hogy elfelejtsem?

Figyelt kérdés

Haverom nalam volt, jatszottunk telon es mikor kiment wcre megneztem a telojan a kepeket es a baratnöjeröl volt egy csomo meztelen kep.

Nagyon szep a lany, hosszu haju 18 eves es iszonyuan beinditott.

Egyszer csak gondoltam egyet es magamra zartam az ajtot es elkezdtem a kepeire verni. Nagyon felizgultam de kb 2 percig csinaltam es kopogott hogy be akar jönni.

azota egy csomoszor a baratnöje kepeit nezem fbon meg instan,

es elegge rosszul erzem magam emaitt, mert ismerem a baratnöjet es többször is talakoztunk mar.Mit kene tegyek hogy elfelejtsem?

2023. febr. 1. 15:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Az
2023. febr. 1. 15:10
 2/16 anonim ***** válasza:
93%

Hogy ezt csináltad, nem tudom, normális-e, nem igazán. Hogy beindított, az normális.

Milyen viszonyban vagy a lánnyal? Te mennyi idős vagy?

2023. febr. 1. 15:12
 3/16 anonim ***** válasza:
78%
Iszonyat gáz.
2023. febr. 1. 15:22
 4/16 A kérdező kommentje:
joban vagyok vele, beszelgettünk is mar parszor.
2023. febr. 1. 15:25
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk az se normális, aki nem állít be kódot a telefonjára és bárki hozzáfér. Mi van, ha ellopják?
2023. febr. 1. 15:30
 6/16 anonim ***** válasza:
82%
5 no meg ha már itt tartunk, az se normális, aki meztelen képeket küld magáról tömegével. Pontosan ilyen esetek miatt is, ki tudja hányan látták már vagy fogják még látni.
2023. febr. 1. 15:33
 7/16 A kérdező kommentje:
volt rajta kod csak nem zart le mikor kiment
2023. febr. 1. 15:33
 8/16 anonim ***** válasza:
94%
miért néztél bele a telefonjába? Gondoltad, hátha lesznek rajta ilyen képek? Vagy csak egyéb?
2023. febr. 1. 15:43
 9/16 A kérdező kommentje:
csak kivancsisagbol
2023. febr. 1. 15:44
 10/16 anonim ***** válasza:
94%

Hát igazából nem szép dolog, amit csináltál.

Szerintem érd be ennyivel, és próbálj a haverodra koncentrálni, ne a barátnőmjére.

És inkább ne csinálj újra ilyen akciót, mégha kíváncsi is vagy érthető módon.

2023. febr. 1. 15:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!