Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nem élvezem magamnak, velem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem élvezem magamnak, velem van a baj?

Figyelt kérdés
35 éves biszexuális férfi vagyok. Tini korban fiúztam utóljára pár közeli baráttal (egymás cumiztatása, simogatása), azóta inkább lányokkal voltam. Most senkim sincs. Egy online shopban vettem magamnak rezgő műbrokit pár napja, azzal játszom. 20 cm hosszú és 4 cm vastag, kis tágítás után kényelmesen jár ki-be bennem. Használom a rezgő funkciót is, de mégsem tudok elélvezni ha nem nyúlok a péniszemhez. Azért nem élvezem, mert magamnak csinálom?
2023. máj. 1. 12:38
 1/6 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Nem mindenki tud ám kéz nélkül elélvezni
2023. máj. 1. 12:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem sem sikerül. :( De nagyon jó érzés, ahogy bent van és kitölt.
2023. máj. 1. 12:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha más csinálná neked lehet hogy elég lenne,de lehet hogy igényled az érintést simogatást.
2023. máj. 3. 13:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Jól esne egy kis simogatás igazán! :)
2023. máj. 3. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerezz mihamarabb partnert magadnak,mert befogsz csavarodni.Annyi pasi

van aki lehet csak rád vár

2023. máj. 4. 11:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Rajta vagyok a témán, de nem könnyű olyat találni, akivel találkozni lehet és nem csak szájkaratézik. :(
2023. máj. 4. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!