Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuálisok! Ti a saját...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuálisok! Ti a saját nemetekhez, vagy az ellenkező nemhez vonzódtok inkább? Vagy egyformán mindkettőhöz?

Figyelt kérdés
Illetve még az is érdekelne hogy hány évesen jöttetek rá hogy a saját nemetekhez is vonzódtok.

2023. ápr. 23. 15:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Biszex férfi vagyok, a nőkhöz vonzódom sokkal inkább. Nagyon válogatós vagyok férfiban, és velük a romantika nem érdekel, azonban 100% lelki alapon működik a testiség nekem pasival. A biszexualitásomra huszonévesen ébredtem rá fokozstosan, de csak így 40 felettiként próbáltam ki párszor.

Külsőre elég kevés elvárásom van, na meg 40 alatti legyen, esetleg kicsivel felette belefér. Ha nem szimpatikus lelkileg a férfipartner, akkor egyáltalán nem izgat vele semmi. Lélek és kémia, pasival ez a döntő nekem. Határesetet tekintve talán a 40 alattiak 25%-a belefér, de inkább a pasik 1-2%-ához vonzódom csak igazán, 40 alattiak közül. 40 felettinek nem igazán van esélye nálam, mert hidegen hagynak általában.

És főleg a feminin férfiak vonzanak, de ez alatt nem infantilist, értek, hanem legyen határozott és értelmes, mégis érzelmileg inkább feminin, mint én.

2023. ápr. 24. 13:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

3-ashoz hasonlóan én is dilemmában vagyok már régóta, fiúk közül csak nagyon kevés volt aki tényleg tetszett. Mondjuk testileg hozzájuk vonzódom jobban. De azt például unom amikor a lányok fiúkról beszélnek, és filmekből is a kedvenc karaktereim nők/lányok általában, de van kivétel.

Mondjuk mivel a szexualitást úgy lehet értelmezni mint egy spektrumot, így gondolom a bi kategóriába tartozom, mivel volt már fiú aki tetszett, de túlnyomó részt a lányok jönnek be.

L/bi?

2023. ápr. 24. 14:59
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs.

A nőket esztétikailag vonzóbbnak találom és általában jobban érzem magam velük. De nagyon komoly kapcsolatot (házasság pl) férfival tudok csak elképzelni és szexuálisan is jobban beindítanak mint a nők.

Kis korom óta tudom igazából, hogy tetszenek a lányok is de bátran állítani 12 éves koromtól merem.

2023. ápr. 24. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!