Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok olyat, aki csak kiverni szeretné?
Figyelt kérdés
Olyan fiatal srácot keresek akivel jól el lehet lenni és max kiverni szeretné együtt, vagy akár viszonzás nélkül én neki, de mindenki többet akar. Miért nehéz találni erre valakit?2023. ápr. 15. 17:24
11/57 anonim válasza:
Akkor találkozzunk és verjük ki!
12/57 A kérdező kommentje:
Írhat privátot aki fiatal vekony/sportos és benne lenne
2023. ápr. 16. 10:31
13/57 anonim válasza:
Szerintem a saját kezed csak kiverni szeretné. Probléma megoldva.
14/57 anonim válasza:
Na csak kibújt a szög a zsákbol. Miért nem mondtad hogy neked vannak feltételeid a kiveréshez is:
Írhat privátot aki fiatal vekony/sportos és benne lenne
15/57 anonim válasza:
Mert ez kevés.
Ilyet 17évesen a haverommal csináltunk.
Azon pedig már túlléptem.
17/57 anonim válasza:
Mivel semmi nem volt még pasival, ilyen élményem sem volt🤷 nekem oké lenne
18/57 anonim válasza:
Én egymásnak verésben lennék benne, de mindenki eltűnik, szó ennyi😂
34 vagyok
19/57 anonim válasza:
Biztos találsz, ha lejjebb adod az elvárást.
Sajnos én sem vagyok fiatal, vékony/sportos.
20/57 anonim válasza:
Én simán benne lennék ilyesmiben.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!