Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha felelsz vagy mersznel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha felelsz vagy mersznel megfogtam haveromet akkor biszexualis vagyok?

Figyelt kérdés
azota többször gondolok erre.
2023. ápr. 14. 21:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Izgató történet
2023. okt. 22. 10:13
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha vonz, hogy megdugj vagy téged dugjon meg egy ferfi rendszeresen akkor igen. En voltam novel nokent, kiprobaltuk, kivancsiak voltunk. De nem lettem ettol biszex azota se, elveztem hisz az a lenyege, de miutan megvolt inkabb csak kinos volt es nevetunk mar rajta.
2023. okt. 28. 15:59
 23/25 anonim ***** válasza:
73%
Hogy a csudaba alakul egybikyen jatek? El nem tudom kepzelni, hogy tarsasagban, csak mert a tobbiek ezt mondjak en eloveszem a farkam es egy masik srac elkezd vele jatszani. Mennyi idosek vagytok?
2023. okt. 29. 05:41
 24/25 anonim ***** válasza:
78%

Őszintén tedd fel magadnak a kérdést:

mit nyersz avval, ha precízen bekategorizálod magad valahova? Vagy mi értelme volna?

2023. okt. 29. 22:00
 25/25 anonim ***** válasza:
17%

Akik ilyen jatekokba reszt veszenk azok mar alapol biszexek csak kell valami indok hogy kiprobaljak egymas farok fogdosasat es azt mondhassak hogy "ez csak jatek nem vagyok bu zi csak jatek miatt szopom a f*szt de nem vagyok bu zi csak jatek miatt fogdosok hetero letemre masik fiuk farkat"

Szoval ultra gaz az egesz

2023. nov. 15. 06:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!