Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha felelsz vagy mersznel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha felelsz vagy mersznel megfogtam haveromet akkor biszexualis vagyok?

Figyelt kérdés
azota többször gondolok erre.
2023. ápr. 14. 21:00
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
64%
Igen.
2023. ápr. 14. 21:15
 2/25 anonim ***** válasza:
69%
miért nem velem játszottál ....
2023. ápr. 14. 22:38
 3/25 anonim ***** válasza:
88%
Ha tetszett, vagy izgatott, akkor igen, az vagy.
2023. ápr. 15. 00:34
 4/25 anonim ***** válasza:
88%
Hol fogtad meg? Nem mindegy hogy a vállát vagy a farkát.
2023. ápr. 15. 09:54
 5/25 anonim ***** válasza:
86%
Ha azóta gondolsz rá és az a gondolat nem rémes hanem vonzó vagy izgató, akkor igen. :)
2023. ápr. 15. 12:21
 6/25 anonim ***** válasza:
63%

igen, az vagy

remélem lesz még alkalmad fogdosni vagy akár többet is :)

2023. ápr. 16. 23:17
 7/25 anonim ***** válasza:
72%

Álljunk már meg egy szóra! Itt, úgy látom, keveritek a játékot a szexuális irányultsággal. A felelsz, vagy mersz egy szexuális töltetű társasjáték, amiben vagy felelsz egy, a számodra kényes kérdésre, vagy valami olyan feladatot kell végrehajtanod, amit egyébként nem tennél meg.

Játszottam én is ilyen játékot egy egyébként teljesen hetero társasággal, ahol egyedül voltam biszex. A hetero fiúk, lányok is, csak a játék kedvért szoptak, nyaltak, ha az volt a büntetés, ha nem feleltek a kérdésre. Senki nem lett biszex, vagy meleg.

Kérdező!

A legfontosabb kérdés, téged szexuálisan izgalomba hozott-e az, hogy megfogtad a barátodat? Gondolom, a farkát kellett megfognod. Ha ettől szexuális izgalmat éreztél, bizsergett ott alul, és azóta is vágysz arra, hogy akár a barátod, akár más srác farkát megfogd, akkor van benned biszex hajlam. Ha semmi ilyent nem éreztél, nincs vágy, akkor hetero vagy, aki a játékban végrehajtott egy feladatot.

2023. ápr. 17. 09:17
 8/25 A kérdező kommentje:
7 köszönöm a reszletes valaszt. valoszinüleg akkor bi.
2023. ápr. 17. 20:18
 9/25 anonim ***** válasza:
54%

Persze,hogy az vagy,Szerintem a haverod is.Mert egy hetero.lehet

meg ütött volna.

2023. ápr. 18. 12:35
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül. Csak akkor vagy bi, ha mondkét nemmel szeretnél valamilyen szexuális kapcsolatot létesíteni. Ha csak egyszer megfogtad mert feladat volt vagy szórakoztatok, akkor az semmit nem jelent.
2023. máj. 10. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!