Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek ha pánszex vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha pánszex vagyok de lesz gyerekem akkor a pokolra kerülök/elkárhozik a lelkem?

Figyelt kérdés

Keresztény srác vagyok tényleg hiszek. Azonban rájöttem hogy szeretek nézegetni fiúkat és lányokat is. Be kell valljam mindkét nem vonz.

Szeretnék majd feleséget és családot de mit tegyek ha a fiúk (csak némelyik) tettszik? Apám azt mondta hogy ha valakinek nem lesz gyereke az tuti elkárhozik. Vagy csak Prideos.

Maradhatok ezután keresztény?

+a hegedűtanárom szerint normális ha ebben a korban ilyen "megkérdőjelezések" történnek

Ti mit gondoltok?

2023. ápr. 11. 08:46
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

Nincsen se pokol, se menny, se isten, se semmi. Hiába hiszel, ez csak mese.

Csak a gazdagok kitalációja minden, amivel kordában tudták tartani a pór népet.

2023. ápr. 11. 08:47
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Jézusnak se volt gyereke, de cserébe egy szekérderéknyi pasival lógott egész nap, aztán milyen szép karriert futott be az egyháznál.

Szerintem ne szívd mellre.

2023. ápr. 11. 08:49
 3/8 A kérdező kommentje:

De hülye vagy! 😂

De van benne valami! 🤔

2023. ápr. 11. 08:51
 4/8 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Azt gondolom hogy minél hamarabb magad mögött hagyod ezeket a felesleges és abszolút idejétmúlt vallási dogmákat, annál hamarabb élhetsz boldog életet. Ha Isten teremtménye vagy, akkor úgy vagy tökéletes, ahogy vagy. A szexuális orientációdat nem te választod. Milyen Isten lenne az, aki örök kárhozatra ítélne egy olyan dolog miatt, amiről nem tehetsz?
2023. ápr. 11. 08:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Ne butáskodj már egyre többen hisznek újra pl Justin Bieber!
2023. ápr. 11. 08:59
 6/8 anonim ***** válasza:
40%

mi a köze a gyerekvállalásnak a szexualításodhoz?

másodszor, mit számít a csicska fater mit mond

ebbe a világba én nem akarnék gyereket

mindegyik vallás az elfogadás meg békességről szól, de nem igazán tartják be a nagy hívők szóval nekem ez az egyik oka hogy nem érdekel a vallás.

Ha keresztény akarsz lenni legyél, mit foglalkozol mások véleményével.

De am nem mindegy hogy biszex vagy pánszex vagy

2023. ápr. 11. 09:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kárhozol el és maradhatsz is keresztény. Ez a te döntésed. De ne legyél valláskárosult. Én elhagytam a sok hülye süket duma és dogma miatt az egyházat (református) már 25 éve. Már nem is hiányzik a spiritualitás sem.
2023. ápr. 11. 11:04
 8/8 anonim ***** válasza:
62%
Hogyhogy mit gondolok, épp most csorbult ki a kaszám, basszus... Mekkora szopás!
2023. ápr. 11. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!