Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha pánszex vagyok de lesz gyerekem akkor a pokolra kerülök/elkárhozik a lelkem?
Keresztény srác vagyok tényleg hiszek. Azonban rájöttem hogy szeretek nézegetni fiúkat és lányokat is. Be kell valljam mindkét nem vonz.
Szeretnék majd feleséget és családot de mit tegyek ha a fiúk (csak némelyik) tettszik? Apám azt mondta hogy ha valakinek nem lesz gyereke az tuti elkárhozik. Vagy csak Prideos.
Maradhatok ezután keresztény?
+a hegedűtanárom szerint normális ha ebben a korban ilyen "megkérdőjelezések" történnek
Ti mit gondoltok?
Nincsen se pokol, se menny, se isten, se semmi. Hiába hiszel, ez csak mese.
Csak a gazdagok kitalációja minden, amivel kordában tudták tartani a pór népet.
Jézusnak se volt gyereke, de cserébe egy szekérderéknyi pasival lógott egész nap, aztán milyen szép karriert futott be az egyháznál.
Szerintem ne szívd mellre.
De hülye vagy! 😂
De van benne valami! 🤔
mi a köze a gyerekvállalásnak a szexualításodhoz?
másodszor, mit számít a csicska fater mit mond
ebbe a világba én nem akarnék gyereket
mindegyik vallás az elfogadás meg békességről szól, de nem igazán tartják be a nagy hívők szóval nekem ez az egyik oka hogy nem érdekel a vallás.
Ha keresztény akarsz lenni legyél, mit foglalkozol mások véleményével.
De am nem mindegy hogy biszex vagy pánszex vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!