Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Vajon miért mondta ezt a férfi ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért mondta ezt a férfi ?

Figyelt kérdés

Azt monda az egyik férfi, hogy csak egy nő képes érzelmi biztonságot adni. Mármint egy férfi - férfinak nem.

Meg ő úgy gondolja, hogy ha érzelmi támogatásra van szüksége egy férfinak akkor azt szintén csak egy nő adhatja meg. De én ezzel nem teljesen értek egyet!

És korábban ez a férfi flörtölt velem, most meg ilyeneket mond. De nem értem.

2023. ápr. 10. 11:47
 1/3 anonim ***** válasza:
95%

Azért mondta neked mert nem akar tőled a szexen kívül semmi komolyabbat.

Heteroromantikus - gondolom ismered ezt a fogalmat, a pasi is ilyen. Azt jelenti hogy szexuálisan mindkét nemmel el tud képzeni ezt-azt, de érzelmileg csak az ellenkező neműekhez tud kötődni.

2023. ápr. 10. 12:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Valszeg e módszerrel akarta burkoltan lefektetni a határokat, hogy milyen kapcsolatot tart elképzelhetőnek.
2023. ápr. 11. 20:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy barátom,akinek érzelmileg is,barátilag is -biztonságot adtam.Elmondása szerint mástól ezt addig még nem kapta meg.

Ha nem költöznek el, akkor most is tartana ez a szép barátság.Sajnos mióta vége lett,nem tudtam találni olyan férfibarátot,akivel ezt újra átélhetném:(

F/ Bpest

2023. máj. 8. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!