Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért mondta ezt a férfi ?
Azt monda az egyik férfi, hogy csak egy nő képes érzelmi biztonságot adni. Mármint egy férfi - férfinak nem.
Meg ő úgy gondolja, hogy ha érzelmi támogatásra van szüksége egy férfinak akkor azt szintén csak egy nő adhatja meg. De én ezzel nem teljesen értek egyet!
És korábban ez a férfi flörtölt velem, most meg ilyeneket mond. De nem értem.
Azért mondta neked mert nem akar tőled a szexen kívül semmi komolyabbat.
Heteroromantikus - gondolom ismered ezt a fogalmat, a pasi is ilyen. Azt jelenti hogy szexuálisan mindkét nemmel el tud képzeni ezt-azt, de érzelmileg csak az ellenkező neműekhez tud kötődni.
Volt egy barátom,akinek érzelmileg is,barátilag is -biztonságot adtam.Elmondása szerint mástól ezt addig még nem kapta meg.
Ha nem költöznek el, akkor most is tartana ez a szép barátság.Sajnos mióta vége lett,nem tudtam találni olyan férfibarátot,akivel ezt újra átélhetném:(
F/ Bpest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!