Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért titkolta el a korát?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért titkolta el a korát? 29-nek mondta magát de 38 éves!

Figyelt kérdés
Engem nem zavar mert bejön, csak nem értem miért kellett hazudni? Alkalmi partnerem árulta el ma hogy eddig kamuzott a koráról. Na meg a nevéről is :D Az utóbbbit értem én se az igazit mondtam.

2022. okt. 31. 15:06
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Mennyi idős vagy? Biztos félt mit mondasz. A 30 alattiaknak ha a 29 egy ilyen határ. Ha valaki 31 már öreg neki, de ha 29 az még okés. Mint az akció.

499-ért olcsó, de 504-ért már nem kell.

2022. okt. 31. 15:08
 2/8 Noren1989 ***** válasza:
100%
Gondolom valamilyen platformon jöttetek össze. Ott a legtöbbször vannak szűrők, amibe +10évvel nem biztos, h beleesne.a nevéről valszeg elővigyàzatossàgból hazudott, de az is lehet, h notórius hazudozó.
2022. okt. 31. 15:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
38 év alatt lehet rájött jobb ha nem mindent tud az a vadidegen akivel dumál… nekem is volt zaklatóm aki nem tudta elfogadni hogy nem volt jó vele a szex aztán minden felületen zaklatott… de 18 évesen volt egy aki meg telefonon keresett folyamatosan de a csùcs egy vidéki srác aki megtudta a címemet és mézeskalács szívet meg képeket stb postázott azon túl hogy hívogatott. Ez meg 16 évesen volt. Nagyon sok a fura ember na…elmondta amúgy vagy kiderült? Ha elmondta bizonyára megkedvelt és nem akart hazugságban maradni. Az pedig kizárja hogy hazudozó. Csak rutinos…
2022. okt. 31. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát te mennyi vagy? Lehet, idősnek gondoltad volna?
2022. okt. 31. 15:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ő hazudott neked, te hazudtál neki, sok boldogságot!
2022. okt. 31. 21:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 10 éve voltam egy srácnál, aki 28 évesnek mondta magát.

Karácsony előtt voltunk, közel lakott, így átmentem hozzá, mivel közel lakott.

Mikor ajtót nyitott, rögtön közölte, hogy ő már elmúlt 34. (Lényegtelen a Cora, mert Auchan lett már akkor, de a pasi 38 éves már elmúlt.)

Remekül elbeszélgettünk, szexről szó sem esett, pár órával később már vígan baktattam hazafelé a hóesésben.

Amiért leírtam ezt az egészet: nem értem, hogy a koráról (is) miért hantázik mindenki, meg persze sok minden másról... Úgyis kiderül minden, nem?

40 elmúltam, de szép, fiatal fiúkra vágyom, illetve: komoly kapcsolatot keresek.

Tudok szűkíteni is az elvárásokon: őszinte, hűséges, kitartó partnert keresek. Nem kell, hogy nagyon szép legyen. Pénzem nincs.

Aki akar, röhögjön, mert ilyen is van.

2022. nov. 4. 14:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"40 elmúltam, de szép, fiatal fiúkra vágyom"

"Pénzem nincs."

Akkor b@szhatod.

2022. nov. 4. 19:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
7 - hát azt szeretné :-)
2022. nov. 6. 00:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!