Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt így?
Figyelt kérdés
Pár éve egy meleg bepróbálkozott de visszautasítottam de utána valamiért elkezdett érdekelni a dolog ekkor szembesültem vele hogy lehet hogy bi vagyok végül tavaly rá vettem magam az a meleg illető leszopott életem legjobb elélvezése volt de utána mégis hánytam magamtól öklendeztem de most megint kívánom ... Viszont érzelmileg a nők vonzanak és szexuálisan is . Ezek a meleg dolgok csak ritkán jönnek elő . Ez miért van így? Más is volt így?2023. ápr. 2. 23:44
1/8 anonim válasza:
Biszex vagy, csak még nem tudtad elfogadni. Ha pasikat akarsz szopatni, akkor bizony nem csak a nők vonzanak szexuálisan.
2/8 anonim válasza:
Googlezd ki a kinsey skálát és tisztábban fogsz látni
3/8 anonim válasza:
Ez ilyen lesz amig el tudod fogadni, hogy bi vagy. En is igy voltam, utaltam/szegyelltem magam elelvezes utan.
4/8 anonim válasza:
Hát eddig sose hánytam, ha egy fiú elégített ki. Szóval még nem jártam így.
5/8 anonim válasza:
Hallod mintha magam olvasnám. Én is így voltam. Tiniként egy haver felajánlotta de nemet mondtam. Végül a szalagavatónkon leszopott. Életem legjobb szopása volt. Azonban utána utáltam magam. Majd a ballagási banket után nyáron újra leszopott. Újra utáltam magam. Majd évekig semmi. De hosszú évek után szingli vagyok. Gondolat néha izgat milyen lenne megdugni egy vékonyabb fiút. Aztán ha kiverem rá utálom magam. De később újra akarom. Nem tudom így találnék-e valakit....
6/8 anonim válasza:
velem is hasonloan kezdödött. egy haverom nalam volt es mar nagyon kanos volt, en meg hagytam hogy az agyamon elkezdje verni maganak.
egyszer csak megkert hogy simiznem e neki. akkor nemet mondtam de aztan vegülen is kivancsi lettem es bele mentem. utana eleg furan ereztem magam de kesöbb megint akartam.
7/8 anonim válasza:
Hánytál utána? Akkor bizony a vágyad ami a fejedben van, nem azonos azzal amit a tested akar. A tested elutasította, kihánytad magadból a vágyat is. Ameddig nincs benned egyensúly, addig mindkét nemet kerüld el, az ő érdekükben, mert mi denkinek kiegyensúlyozott ember jár.
8/8 anonim válasza:
Soha nem hánytam, még csak hányingerem se volt, akár engem szopott le valaki, akár én szoptam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!