Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sz*pást imádó lányok, nők?
Én nagyon sajnálom a férfiakat, mert egy csodálatos dologból maradnak ki. De tulajdonképpen nyalás ügyben a nők is.
Én az orális szexet UNI- vá tenném.
Semmi mást, de azt igen. A nők nyalhatnának, a férfiak meg szophatnának, de ettől még a heteroizmusságuk megmaradna.
Szerintem ez tök jó dolog lenne, és így senkit sem lehetne negatívan megitélni.
Ez a dolog UNI lenne.
Olyasmi mint egy középkék színű szél dzseki. Hordhatja férfi is, nő is.
Nem lenne kötelező, de meglenne a lehetőség esélye mindenkinek.
Ezt ki is vonnám a szexuális tartalmak közül. Átcsoportosítanám abba a besorolásba, hogy ez inkább csak társasjáték.
Ha férfiként is lehetne reagálni, hagyjuk meg már mindenkinek, kinek mi az igénye... Én imádok faszt szopni, de ha egy nő, vagy egy férfi nem szeret, akkor ne erőltessük rá.
Sőt, én például általában nem vágyom arra, hogy férfi leszopjon engem. A nőktől élvezem.
Másfelől a kategorizálást én csupán hozzávetőlegesnek tartom. A valóság nem dogmatikus. Minden dolog és minden élőlény egyedi variációkkal bír. Persze léteznek átfedések, hasonlóságok is némiképp, az egyedek között.
A fax jó, úgyhogy én teljes mértékben megértem a férfiakat.
3-as meg kissé őrült, de szerencsére csak álmodozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!