Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigány lánnyal vagy fiúval milyen? Szeretném kipróbálni egyszerre kettővel, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 13:00
1/18 anonim válasza:
Kell hozzájuk egy gyomor. Számomra undorítóak.
2/18 anonim válasza:
Nincs tapaszataltom de en is kiprobalnam mind a kettovel csak legyenek tinik
3/18 anonim válasza:
Ez pont olyan, mintha azt kérdeznéd, milyen lehet egy svábbal? Partnerfüggő.
4/18 anonim válasza:
Van tapasztalatom mindkét nemmel A lányok állati klasszak, szépek, tüzesek, szenvedélyesek. Fiútól csak egy mérésem volt, és akkor orált kaptam tőle, ami jó volt :)
5/18 anonim válasza:
Kurvával voltam eddig csak.
Volt köztük jó, de kevésbé jó is.
6/18 anonim válasza:
Egy TS-t probáltam. Igazából igénytelennek találtam.
Nem volt sem jó sem rossz. De többé nem költenékrájuk.
7/18 anonim válasza:
Én is kipróbálnám, ha van ilyen itt írhat :D
8/18 anonim válasza:
Több cigánylánnyal voltam már. Köztük is van ilyen is, olyan is. Nem etnikumfüggő a szexbeli teljesítmény. Fiúkkal nem voltam még, de nem lenne ellenemre, ha lenne lehetőségem rá.
9/18 kisördög1 válasza:
Az biztos, hogy általában elég tüzesek, szenvedélyesek, de ez persze egyénfüggő is.
Én voltam és nem bántam meg, szívesen ismétlek!
10/18 anonim válasza:
Előbb le a bugylit, aztán megtapasztalod, hogy élesen különböznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!