Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigány lánnyal vagy fiúval milyen? Szeretném kipróbálni egyszerre kettővel, tapasztalatok?
Volt mind kettő.A hiedelemme ellentétbe tiszták,illatosak
és nagyon jó velük.A bi párok a leg jobbak.Ki csavarnak
nem finnyások.
Tudom hogy, ezt a választ rasszizmus miatt törölni fogják de, leírom hogy -figyelembe véve hogy- ugyan nekem nem volt szexuális kapcsolatom cigánnyal de, én az összeset nagy ívben kikerülöm inkább mert, amit "csinálnak" hjajj...
Nem véletlen előítéletesek velük szemben az emberek nagy része.
K.L.Kiss nevű felhasználó válasza:
"CSAK kb.20 roma, 60 nem roma csajjal és kb.10 roma és 20 nem roma fiúval volt dolgom."
CSAK????????????????
Csak lányokkal voltam. Volt bennük valami vadság amit a fehérlányokból hiányzik.
Derek írtam fehéret mert a fekete és az ázsiai lányok is másak. A feketèk amolyan vegyesek van vadabb is meg vissza fogottabb,de köztük is inkább a vadság a jellemző.
Az ázsiakról csak 1tapasztalatom van,az olyan vissza fogott és felénk volt,hogy még a strandon is polót hordott 2napig. Mielőtt szigorúan nagyi bikinire váltott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!