Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hasonló helyzet valakinek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hasonló helyzet valakinek?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, akit már nagyon rég óta ismerek. Anno volt rá példa hogy be izgultam rá, amit mutattam is felé. Meg kaptam válaszként hogy nem, meg hogy undorító vagyok hogy be izgultam rá, mert ő tiszta hetero. Annyiban maradt a kapcsolatunk. Ez volt kb 3 éve. Most nemrég megkeresett, érdeklődött hogy mi van velem, hogy megy az életem stb.. újra jóba lettünk, mint barátok. Sokat írogattunk egymással, találkoztunk is. Egy kis idő múlva írta nekem hogy tökre be jövök neki, meg nagyon sajnálja amit anno mondott és ahogy viselkedett velem. Közölte hogy leszbikusnak tartja magát, őt nem érdeklik a pasik. Most tölti majd a 20. életévét. Azt hozzá teszem, hogy szűz! Még sosem volt pasival. Férjem van, akit ismert is anno. Meghívtuk magunkhoz hogy aludjon ott, és majd sokat beszélgetünk a dolgokról. Ez megtörtént, és pár nappal később elkezdett becézgetni, és szerelmet vallott. Szívem, drágám, babám szavakat használt és mai napig használ. De, ezt csak írásban. Ha találkozunk, egyszer sem mondja ezeket, csak a nevemen szólít, és egyszer sem mondja hogy szeret, csak írja. Pár nappal később megkérdezte jöhet e aludni. Mondtuk igen. Jött is, és nagyon méregette a férjemet meg állandóan a f.szról beszélt hogy milyen jó lehet stb, de ezt mind a hátam mögött. Nekem meg előadja hogy őt nem érdeklik a pasik. Nem tudom mit gondoljak. Na kiváncsi voltam rá hogy a 24 óra alatt mondja is akár egyszer is a “szívem” vagy hasonló szavakat amit fosbukon írogat nekem. Hát egyszer sem hangzott el a szájából. A nevemen szólított. De amint nem nálunk vagy velem van, már írja hogy “így szeretlek úgy szeretlek kicsi szívem” stb.

Chatbe nagyon bátor nagy szájú, valóságban meg egy nyuszi. Tehát mintha nem ugyan azzal az emberrel beszélgetnék fosbukon, mint valóságban. Állandóan úgy köszön hogy “szia szívem”, “hogy vagy szívem”, valóságban meg mintha ezek meg sem történtek volna. Én nekem nem jön be, kicsit sem vonzó számomra, amit a tudtára is adtam. De mintha nem is mondtam volna. Kicsit már zavaró hogy írásban “szívem” vagyok, valóságban meg teljesen más, amit szintén a tudtára adtam.

Valaki tapasztalt már hasonlót? Ha igen, hogy kezeltétek?

24/N Bi

#Hasonló helyzet
2023. ápr. 1. 00:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem hármasozni akar, csak a pasival akarja megszerezni szerintem.
2023. ápr. 1. 21:18
 12/21 anonim ***** válasza:
72%
Minek írtad ki a kérdést, ha nem bírod a véleményeket?
2023. ápr. 2. 07:10
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tapatsztaltam hasonlot. Igy olvasva amiket irsz, azt is, hogy nem akar harmasozni szerintem a ferjedre hajt es egy manipulativ p.csa akit gyorsan le kellene epitenetek az eletetekbol.
2023. ápr. 2. 08:51
 14/21 A kérdező kommentje:

Utolsó kommentelő!

Köszönöm a válaszod, ez már úgy érzem a kérdésre adott válasz! ❤️

2023. ápr. 2. 11:14
 15/21 anonim ***** válasza:
Ugyanezt leírták már mások is előtted.
2023. ápr. 2. 16:08
 16/21 A kérdező kommentje:
Igen, de ez mellett írtak is hozzá teljesen más szöveget is. Viszont akinek meg köszöntem, ő csak a kérdésre adott választ írta le. 😉
2023. ápr. 4. 00:10
 17/21 anonim ***** válasza:
72%
A kérdésedre válaszolok: (voltam-e már hasonló helyzetben) nem. Remélem ez kielégítő válasz számodra.
2023. ápr. 4. 10:44
 18/21 A kérdező kommentje:
Persze, kösz 😂
2023. ápr. 4. 10:58
 19/21 anonim ***** válasza:
34%
Tudnám mit röhögsz kérdező...
2023. ápr. 4. 12:11
 20/21 anonim ***** válasza:
Miért nem szólítod te szivinek, szívemnek, drágámnak, vagy más hasonló módon? A reakciójából sok minden kiderülhetne. Ha nem tiltakozik az ilyen megszólítás ellen, esetleg viszonozza is, akkor jó eséllyel biszex. Ha tiltakozik, kikéri magának az ilyen megszólítást, akkor csak a férjedre hajt. Akkor neked kell dönteni a hogyan továbbról.
2023. ápr. 6. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!