Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor volt az első megomlesetek? Hány éves korotokba? Hogyan volt?
Figyelt kérdés
2023. márc. 31. 21:05
1/16 anonim válasza:
12 évesen volt, kivertem, mert előtte egy osztálytársam mesélt róla, hogy ő már csinálta
2/16 anonim válasza:
11 évesen már húzogattam néhányszor mert jó érzés volt viszont akkor még nem jött semmi. Aztán 1 évvel később meg már rendesen jött sperma is. Nem lepődtem meg rajta mert hallottam már arról hogy van ilyen, nagyon jó érzés volt. Azóta is csinálom :)
3/16 A kérdező kommentje:
Most hány éves vagy?
Jött sok sperma
2023. márc. 31. 21:17
4/16 anonim válasza:
2-es vagyok. 18 vagyok és akkor még kevés jött.
5/16 David393 válasza:
Nem tudom sajnos pontosan, viszont kb 11-12évesen? Előtte csak előváladékom volt. De már olyan 8-9évesen csináltam
6/16 anonim válasza:
Éjszakai volt az első,11 éves voltam
7/16 anonim válasza:
Első az 12 éves koromban éjszakai
Azóta nincs éjszakai mert rendszeresen lecsapolom
26 vagyok most
8/16 anonim válasza:
12-13 voltam kb. Rendszeresen “dugtam” egy párnát és egy ilyen után ott volt a sperma. Mivel nem tudtam mi az ezért meglepődtem 😅
9/16 anonim válasza:
10 éves korom körül szoktam rá a húzogatásra, szinte minden délután csináltam. Csak előcseppek jöttek. 2 nappal a 13. születésnapom előtt történt meg, hogy az előcseppek hirtelen lövellésbe mentek át, 6 nagy spriccelés történt. Tök jó volt, iszonyat jó érzést okozott.
10/16 anonim válasza:
Ha nincs spermád akkor is lövell és rángatózik ugyanúgy!
Akkor is ha nem jön semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!