Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki szereti, kedveli a kövérebb fiúkat?
Figyelt kérdés
23F2023. márc. 23. 20:42
2/12 anonim válasza:
Nekem tetszenek a testesebb férfiak. De foglalt vagyok.
3/12 anonim válasza:
Nekem tetszenek. Bár az én alkatom átlagos.
Lányként válaszoltam.
4/12 anonim válasza:
Nem egyszer kiderült már, hogy nem egyre gondolunk a kérdezővel a "kövérebb" alatt.
Neked ez mit jelent?
5/12 anonim válasza:
Engem az izgat, ha valakin van 10 kiló felesleg, kis pocak vagy hurkácskák, vagy az is, ha csak adottságilag combosabb, és nagy a feneke. Persze tudom, itt mindenki szőrös és 100-150 kilós óriás akar lenni, ami nekem nem jön szóba.
6/12 anonim válasza:
Igen,de én már nem vagyok huszonéves:)
Sorry...
7/12 anonim válasza:
Mit ertesz koverebben?
Hany cm magas es hany kg?
9/12 Gabipasika válasza:
187 cm 155 kg vagyok. 40 éves.
Ha valaki kíváncsi írhat. :)
Kíváncsi hetero...
10/12 anonim válasza:
én egy szűz passzív érdeklődésű srác vagyok
vékony, alacsony, hosszú hajú
még sosem voltam férfival, de valamiért nagyon felizgatna egy kövér vagy testesebb aktív :P
volt már olyan, hogy miközben kivertem, azt képzeltem el, hogy egy nagyobb termetű aktív dugja közben a fenekem :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!