Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk, elvesztett fogadas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, elvesztett fogadas miatt vagy jatekbol fogtatok mar meg fiunak?

Figyelt kérdés

Milyen volt? Mennyi idösen törtent es hogy?

Miben fogadtatok vagy milyen jatek volt?

2023. márc. 23. 14:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
ertem köszi a valaszod :)
2023. máj. 15. 17:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Felelsz vagy merszeztünk egyik osztálykiránsuláson este nyolcadikban aztán egy idő után ilyen durvább feladatok voltak, egyik osztálytársamnak brutál nagy farka volt már akkor is és ezt a fiúk úgy tudták is szóval megkaptam feladatnak hogy vegyem be a számba ott mindenki előtt de számomra még így is jó élmény volt:)
2023. máj. 16. 00:27
 13/13 anonim ***** válasza:
81%

Gólyatáborban, nem fogadás volt, hanem feladat.

Az volt a kihívás hogy ki tudja felállítani hamarabb 1-1 srácét, és én voltam az egyik kiválaszott akinek csinálnia kellett, bár én bi vagyok szóval még örültem is a dolognak annak ellenére hogy nagyon úgy csináltam mintha undi lenne😃

2023. máj. 16. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!