Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, elvesztett fogadas miatt vagy jatekbol fogtatok mar meg fiunak?
Figyelt kérdés
Milyen volt? Mennyi idösen törtent es hogy?
Miben fogadtatok vagy milyen jatek volt?
2023. márc. 23. 14:35
1/13 anonim válasza:
Először játékból, 13-14 évesen.
3/13 A kérdező kommentje:
2, meg mit csinaltal vele? :D es hogy törtent?
2023. márc. 23. 15:04
4/13 anonim válasza:
Fogtam igen,de nem fogadásból.
5/13 anonim válasza:
Azt nem,de nekem kellet először szopnom.
6/13 anonim válasza:
Üvegpörgetős, felelsz, vagy mersz, és egyéb, hasonló játékok alkalmával nem csak fogtam, de volt más is.
7/13 anonim válasza:
Legelső fiús élményem egy elvesztett fogadás kapcsán történt, megfogtam a haveromnak 13 évesen, állva
8/13 A kérdező kommentje:
7, es utana mi törtent? milyen volt?
2023. máj. 15. 17:27
9/13 anonim válasza:
Egyszer részegen Uno kártyajátékot játszottunk négyen és az volt a vesztes(akinek a végén a legtöbb lapja maradt) feladata, hogy szemfedőt kellett felraknia és meg kellett fognia mindenkinek a farkát és megmondani hogy kihez tartozott a farok. A végén már próbáltuk szájjal is...
10/13 anonim válasza:
7.-es vagyok, mivel a haverom is fel volt izgulva meg én is felizgultam ettől kivertük együtt.. aztán néha összejártunk és egymásnak is csináltuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!