Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Valakit még izgatnak itt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakit még izgatnak itt a rettentő megalázó, ciki helyzetek, mintha egy ribiként kezelnék?

Figyelt kérdés
Például, megbeszéltek egy találkozót, a srác előtte nem fürdik, de neked egyet szó nélkül, meztelenül le kell térdelned elé. Mikor végzett nem kapsz cserébe semmit és kb még el se köszön. Egyszerűen megőrülök az ilyen és hasonló szitukért, de csak fejben volt még
2023. márc. 18. 12:08
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Fúj b@szki 🤢

Nem, én azért tartom magam ennél többre.

2023. márc. 18. 12:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kamu.
2023. márc. 18. 12:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szintén szeretem az ilyen szitukat, annyi különbséggel, hogy azért a pasi legyen már ápolt. Ha nem az, akkor ott hagyom, ha meg akar valamit az már erőszak.
2023. márc. 18. 12:59
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Szoptam már egy párszor úgy, hogy a pasi előtte nem zuhanyzott le (nyilvános mosdóban, kocsiban, erdőben stb.). Szerintem elég gyakran van hasonló szitu. L
2023. márc. 18. 13:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A megalázó helyzetek izgatnak, de ez sima tahóság. Egy igénytelen gyökér normális ember számára nem lesz vonzó.
2023. márc. 18. 14:19
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Aki qrvának áll, idegennel szexel, az mégis mit vár? Te viselkedsz prostiként, hát úgy is kezelnek.
2023. márc. 18. 15:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
6-osnál a pont.
2023. márc. 18. 15:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Voltam már ilyen helyzetben.Ez engem is izgat.

De olyan pasit nem szopnék aki annyira igénytelen hogy előtte még a farkát se képes megmosni.

2023. márc. 18. 15:21
 9/9 anonim ***** válasza:
75%
engem is izgat. szerintem ez normális.
2023. márc. 18. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!