Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, ha olyan pasitok lenne, aki elfogadná, hogy mértékkel és előzetes megbeszélés alapján nőkkel is szexeljetek, akkor élnétek ezzel a lehetőséggel?
Elnézést, hogy férfiként válaszolok.
Lehet bennem van a baj mert sokszor hallottam, hogy férfiakat zavarja ha a biszex bnőjük esetleg nőkkel is kívánna foglalkozni.
Számomra ez furcsa ha ezt egy férfi úgymond nem engedi.
Véleményem szerint egy nő attól még nőiesebb, szexibb, izgalmasabb, ha nőkhöz is vonzódik.
És ha kedve van hozzá, hát nyugodtan tegye meg, miért korlátoznám az általam szeretett nőt abban, hogy más fajta élményben részesüljön, amit én nem tudnék megadni neki.
Egy kapcsolat nem a korlátozásoktól meg a tiltásoktól lesz jó, persze értelmes hatályokon belül.
F.
Azért gondolkodtok így pasik, mert nem láttok tovább a farkatoknál. Meg persze nem mindegy, hogy milyen kapcsolatban bi a nő. 20 évesen egy csaj, akivel semmi komolyat nem terveztek, izgi lehet. 33 évesen, gyerekkel, vagy életed szerelmével már más a helyzet. A bi-ség nem csak azt jelenti, hogy szexelne nővel, hanem akár szerelmes is lehet egybe. Azaz nem csak másik férfi most hagyhat el, hanem nő miatt is. Azaz 2x akkora esélye van, hogy talál mást. Főleg, ha el is engeditek ismerkedni.
Tudok olyan párról, ahol így lett vége egy 10 éves házasságnak. A férfi volt a legjobban meglepődve, mert hogy ő nem gondolta volna.
Nem azt mondom, hogy minden esetben megtörténhet ez, de őszintén, pasikkal miért nem engeditek el? Féltékenység, ugye? Meg az nem szexi. Én azt gondolom, hogy komoly kapcsolatnál ennek nincs helye.
A 4-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!