Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szubmisszív lányok, hogyan adjátok tudtára a férfinak, hogy szeretitek ha erősen ledominálnak?
A nőknek nem szokásuk elmondani, mi szeretnek...
Ha hosszabb távú a kapcsolat, akkor van idő megbeszélni előbb-utóbb. Előbb? Utóbb? Pár alkalom után? Vagy már az első előtt?
És akivel csak egy egyéjszakás kaland van? Őt alig van idő rávezetni. A férfi pedig lehet hogy szereti durván, de nem meri megtenni, mert fél, hogy nem reagálnál jól, nem tudja hogy te olyan típusú vagy.
Hogyan tudatjátok ezt a férfival? Vagy már eleve olyan férfival álltok össze, akiről sejthető, hogy domináns és kellően kemény lesz, így mondani sem kell?
10+ éve vagyok a párommal de még mindig nem tudja, hogy szubmisszív vagyok.
Tettem utalásokat amiket szépen lerázott, úgyhogy hagytam is a fenébe
-lehetsz rámenősebb is/ teperj le
-tudod hogy nem vagyok olyan
Na jóvan hagyjuk akkor
Szóval: először utalások, és meg látszik hogy kapható rá akkor jöttek volna a konkrétabb dolgok. Lefogás, torok fogás, szembekötés, kötözés stb. Na majd a következő életemben.
Néha direkt felidegesítem, hogy egy kicsit durvább legyen, tudom, nem szép.
Egyébként meg irányítom szex közben a magam módján, hevesebben reagálok, ha olyat kapok, ami jól esik, úgy mozgok, hogy leessen neki, mit szeretnék. Olyan partnerrel beválik, aki figyel a másikra.
Munkatársam is van olyan, akivel direkt azért szemtelenkedek, mert izgató látni a szemében, hogy felhúzom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!