Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Pontosan mi a barátság extrákkal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan mi a barátság extrákkal?

Figyelt kérdés
Számomra teljesen érthetetlen. Régen ezt úgy hívták: járunk egymással. (Nem élünk együtt, de rendszeresen talalkozunk, beszélgetünk, szexelünk, tehát járunk egymással, egy pár vagyunk együttélés, házasság nélkül.) Szóval mi az a barátság extrákkal? Miben más, mint az együtt járás?
2023. márc. 15. 14:58
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
59%
Az a kapcsolat ami lányként most lánnyal én is keresek..27L
2023. márc. 15. 19:43
 42/47 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, ez a te döntésed! Ahogy más döntése az, hogy ő másképpen él, mint te. Másképpen gondolkodik dolgokról. Nem arról szól a világ, hogy neked, a te értékrendednek megfeleljen!
2023. márc. 15. 20:08
 43/47 anonim ***** válasza:
Kérdező, hogy világosabb legyen számodra a barátság extrákkal, leírom a saját történetemet. Én a huszas éveimtől biszex vagyok, amit nem reklámozok. Az tudja csak a környezetemben, akire tartozik. Volt egy barátom, aki teljesen hetero volt, annak megfelelően is élte a szexuális életét. Bő húsz év telt el, mindketten megnősültünk, családunk volt. A barátom csak sejthette, hogy nem csak a nőket szeretem, hanem a férfiak is szerepet játszanak az életemben, ha szexről van szó. Egy alkalommal megkérdezte, leszopnám-e. Leszoptam. Utána többször, sőt, sokszor kényeztettük egymást, úgy, hogy közben megmaradt a barátság, aminek az extrája volt, hogy időnként leszoptuk és megdugtuk egymást. Nem volt szerelem, romantika, hacsak azt nem nevezzük romantikának, hogy esténként együtt söröztünk a falu kocsmájában, ahogy két barát együtt sörözik.
2023. márc. 16. 00:13
 44/47 A kérdező kommentje:
43 a barátod sosem volt heteró. Heteró sosem akarna a saját nemével szexuálisan semmit sem tenni.
2023. márc. 16. 09:48
 45/47 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ugyanilyen volt,mint a 43-as válaszolónak. Annyi plusszal,hogy nálunk voltak közös programok is,kirándulás stb.

Én elvált,a másik nős volt/ rossz házasságban/. Aztán elköltöztek,vége lett a barátságnak a távolság miatt.

Azóta sem járt sikerrel az, hogy találjak egy ilyen barátot,mert nagyon sok ilyen férfi van,aki érdeklődne, de nem mernek nyitni,lépni.

Sajnos annak a hiányában pedig nem fog menni....

2023. márc. 16. 10:35
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
Akik eddig nálam bepróbálkoztak ezzel a barátság extrákkal témával, azok mind inkább csak az extrát akarták, de amikor szóba került közös program, ja, hát azt nem, arra ott a barátnő. Szóval ez tényleg csak ilyen állandó szexpartner szint.
2023. márc. 16. 12:43
 47/47 anonim ***** válasza:

Az, hogy a magát a barátságunk alatt heterónak mondó, és úgy is viselkedő néhai barátom mitől indult be, és kívánta meg, hogy leszopjam, nem tudom. Szerintem is lehetett benne biszex hajlam, ami 40 pár éves korában jött elő. De mivel addig nem mutatta a jelét, így csak úgy tudom jellemezni addig a pillanatig, hogy hetero volt, és annak megfelelően is élt. Annak csak örültem, hogy a barátságunk a közös sörözések és más programokon túl kapott egy extrát, egészen a sajnálatos haláláig.

2023. márc. 17. 07:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!