Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mi a barátság extrákkal?
Figyelt kérdés
Számomra teljesen érthetetlen. Régen ezt úgy hívták: járunk egymással. (Nem élünk együtt, de rendszeresen talalkozunk, beszélgetünk, szexelünk, tehát járunk egymással, egy pár vagyunk együttélés, házasság nélkül.) Szóval mi az a barátság extrákkal? Miben más, mint az együtt járás?2023. márc. 15. 14:58
31/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm 30-as! Nekem ez enyhén kihasználás szagú. Barátnak nem nevezném azt, aki ha ló nincs, jó a szamár alapon szexel a "barátjával".
2023. márc. 15. 17:32
32/47 anonim válasza:
Nézőpont kérdése.
Attól még lehet barát.
A másik lehetőség, amiről írtam is: ha valaki most éppen nem akar kapcsolatot senkivel, valami okból, szexkapcsolatot sem - viszont szexelni szeretne néha, akkor csinálhat még ilyet.
33/47 A kérdező kommentje:
32-es, szerintem ez ahogy írtam is, ha ló nincs...
Ennek pedig semmi köze a barátsághoz. Igazi barát sosem menne bele ilyenbe, és nem is akarna ilyenbe vinni egy barátot. De igaz: nézőpont kérdése.
2023. márc. 15. 18:16
34/47 anonim válasza:
Igazi barát segít a másiknak, ha szüksége van rá. Ha mindkettőnek oké, akkor miért ne segíthetnék ki egymást? Ártanak ezzel bárkinek? Hol van megírva, hogy tilos?
35/47 A kérdező kommentje:
Igaz barát segít a másiknak ez igaza! Viszont nehogy azt mond hogy ez a segítség a szexualitásra is vonatkozik. Ha ló nincs...
2023. márc. 15. 19:06
36/47 anonim válasza:
De jó, hogy nincs ilyen barátom, mint a kérdező . . .
37/47 anonim válasza:
Miért ne vonatkozna, ha mindkét félnek ez jó? Ki állítja fel ezeket a szabályokat? Mi köze ennek a ló hasonlathoz? Nekik így jó, az ő döntésük!
38/47 anonim válasza:
A kérdező nem tudja értelmezni az emberi szabad akarat fogalmát:)
39/47 A kérdező kommentje:
Szerintem maradjunk annyiban, hogy nekem a BARÁTSÁGGAL kapcsolatnan más az érékrendem, mint a tietek. Ti nem barátok vagytok egymásnak, hanem dugópajtlik.
2023. márc. 15. 19:38
40/47 anonim válasza:
"Ti nem barátok vagytok egymásnak, hanem dugópajtlik."
Miért kötelező választani? Akivel dugsz, az nem lehet a barátod is? Kizárólag a pároddal és vadidegenekkel szexelhetsz, egy baráttal már nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!