Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mindegyik transzi füvezik v...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindegyik transzi füvezik v drogozik ?

Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni egy transzihoz az ismert oldalról , de akik tetszenek biztos vagyok benne rendszeresen füveznek - mivel a hirdetésben is a kezükben van több fényképen is , a szagát se bírom , nem akarok rosszúl lenni. Hogy lehet ezt megoldani , kérjem meg szellőztessen mielött odaérek ?

2023. márc. 12. 06:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Így semmi értelme max vádaskodás.

Akkor ahol látod az állítólagos füvet ne menj hozzá, és menj olyanhoz ahol nincs

Én akiknél jártam az évek alatt egy se volt se betépve se bepiálva.

2023. márc. 12. 08:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Transzneműséget felvállalni gyakorlatilag lehetetlen ebben a társadalomban, ha valaki nem kellőképpen őrült is hozzá. Ennek van egy olyan következménye, hogyha valakinek mégis tudomása van transzneműről, akkor ott garantáltan nem az átlag szolid, csendes, szürke egérrel találkozik, hanem olyan személyiségtípussal, aki a transzneműségétől függetlenül minden értelemben "elvadultabb" az átlagnál, vagy hát erre keressen jobb kifejezést, aki tud...

Kérdező, van nyelved, ha kell, megkéred, hogy eressze ki a füstszagot, bár nem tudom honnan vetted, hogy ez lenne az alap. Fényképen biztos jobban játsszák az agyuk.

2023. márc. 24. 12:48
 13/13 A kérdező kommentje:
12 - köszönöm - végre egy igazi normális hasznos válasz.
2023. márc. 25. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!