Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik nemhez vonzódok jobban?
Tudom, hülyeség hogy mástól kérdezem meg, de jól esne egy kis segítség /visszajelzés. :)
Igyekszek rövid lenni :
11 évesen kezdődött. Elkezdtem csodálni a matek tanárnőmet, oda voltam érte, mindig a közelébe akartam lenni, és sokszor bajba kevertem magam, hogy figyeljen rám. Gyerekes hülyeség. Utána középsuliban szintén szerelmes lettem az osztályfőnökömbe, én 17 voltam akkor, ő 33. Róla már álmodoztam sokat, Facebookon állandóan az ő képeit néztem. Aztán 22 évesen egy OKJ képzésen szintén belezúgtam egy tanárnőmbe(45) ugyanez volt mint a középsulisnál. De róla már egyre többet fantáziáltam, szexuális tartalmú is volt közte. Férfi tanárba sosem voltam szerelmes. Furcsa volt nekem, hogy más lányok pl a pasi tornatanárba vannak belezúgva, én meg egy nőbe. Aztán egy lánnyal szájrapusziztam, több sajnos nem volt, de az is tetszett. Meg amikor ittas voltam, akkor állandóan egyik barátnőmet ölelgettem és annyira beleéltem magam, nagyon mély szeretetet éreztem. Sokkal mélyebbet, mint egy férfinál. Pedig voltam szerelmes férfiba is, de az nem volt ilyen intenzív, mély.. Pedig eddig csak férfi párjaim voltak, de a szexet se élveztem velük soha, inkább csak úgy voltam vele, hogy jó, csak essünk már túl rajta. Ráadásul egy női test sokkal jobban tud izgatni, mint egy férfi teste.. Illetve amikor pasiba voltam belezúgva, és pl megfogta a kezemet, nem éreztem akkora szerelmet, mint akkor, amikor egy nőbe voltam belezúgva. Most így hirtelen ezek jutottak eszembe, bocsi ha katyvasz lett. Csak annyi story eszembe jutott.
A lányokat szereted, nincsen evvel semmi baj. Itt az idő párt találnod vagy kalandozni. Te tudod melyiket szeretnéd ❤️ kívánom minél előbb érd el e téren a céljaid.
Üdv
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!