Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban és/vagy párkapcsolatban élő férfiak ti, hol, hogy találtok magatoknak megfelelő (férfi) szexpartnert? Manapság nem könnyű ismerkedni és a megfelelő személyt megtalálni. 36 BP/FFI
Volt kettő is,mindkettő megbízható házas srác volt.
Pár éve próbálkoztam ismerkedni, mióta nincs barátom,de itt Pesten nagyon nehéz.
Három hét írogatás,telefonálás után pont ma írta meg egy harmincas,hogy a "hang" a lelkében lebeszélte.Reménykedtem pedig..:(
Ff/Bp
Elég nehéz ismerkedni. Már ketten is vissza mondták. Vagyis nem mondták csak eltűntek :(
Jó lenne egy megbízható extra kapcsolatra.
Nehéz, mert nem könnyű összeegyeztetni a helyet-időt.
Nekem volt már alkalmi, és az is nagyon nehezen jött össze. Eddig rendszeres soha nem volt, pedig ez lenne a célom.
37/f
A pánikfaktor a legjellemzőbb. "fosó" faktornak is lehetne hívni.
Szinte az utolsó percben,vagy a találkozás helyére menet mondják le, tűnnek el a férfiak.
A vágyuk aztán kínozza őket,ezt hallottam sokuktól.De van amelyik 9 talit tol el,mond le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!